Home FEATURED Match Report: Ευρω-πρεμιέρα με το δεξί, πάμε στη Γεωργία για να τελειώσουμε...

Match Report: Ευρω-πρεμιέρα με το δεξί, πάμε στη Γεωργία για να τελειώσουμε τη δουλειά!


Ντεμπούτο με ευρωπαϊκή νίκη στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, αφού το τριφύλλι επικράτησε με 3-1 της Τορπέντο στο ΓΣΠ και πάμε σε μια εβδομάδα στη Γεωργία για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.


Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ που βρήκε το γκολ στο 41′ με κεφαλιά του Κουλιμπαλί ενώ οι Γεωργιανοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 75ο λεπτό με τον Πιρές σε μια φάση που φωνάξαμε έντονα για επιθετικό φάουλ στον Κουλιμπαλί. Τρία λεπτά μετά στο 78′ ο Κουλιμπαλί πήρε και πάλι το όπλο του και με κοντινή προβολή έγραψε το 2-1. Ο Εβάντρο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 84′ με πανέμορφο πλασέ.

Κρατάμε την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και την αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε στην επανάληψη, όμως θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη στην άμυνα ενόψει του επαναληπτικού.

Επίσημο ντεμπούτο με το τριφύλλι πραγματοποίησαν οι Μασούρας, Μάριτς, Εράκοβιτς, Εβάντρο, Ντιονκού και Αλιούμ.

Α’ ημίχρονο

Με επιθετική διάθεση και ψηλά τις γραμμές της άρχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ τον αγώνα με τους Γεωργιανούς να περιμένουν πίσω.

Στο πρώτο δεκάλεπτο πατήσαμε δύο φορές στην περιοχή με αξιώσεις όμως η πρώτη καλή φάση ήταν για την Τορπέντο με το πλασέ του Γιόνσεν στο 10’να αποκρούεται από τον Φαμπιάνο.

Η πρώτη απειλή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 12′ με το συρτό σουτ του Χάμπου να περνάει μόλις έξω ενώ στο 16ο λεπτό ο Στεπίνσκι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σεμέδο το πλασέ μέσα από την περιοχή ο πορτιέρο της Τορπέντο έδιωξε δύσκολα.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ψηλά και κυρίως από αριστερά με τον Σεμέδο όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Στο 29ο λεπτό ο Σεμέδο έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα όμως ο ρεφ έδειξε να συνεχιστεί στο παιχνίδι και στην αντεπίθεση η Τορπέντο κέρδισε φάουλ σε επικίνδυνο σημείο, όμως δεν απειλήθηκε ο Φαμπιάνο από την εκτέλεση.

Στο 39′ ένα σουτ του Εράκοβιτς από πλεονεκτική θέση κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε εκτός με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πιέζει για το γκολ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 41ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Κουλιμπαλί ενώ στο 44′ πλησιάσαμε και στο 2-0 όμως ο Στεπίνσκι από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος.

Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος, έβαλε πίεση ψηλά και δίκαια προηγήθηκε με 1-0. Έγιναν κάποια λάθη στα μετόπισθεν όμως ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Β’ Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε στην επανάληψη ο Νταμπράουσκας με την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίζει την πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Μέχρι το 60′ φτιάξαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις που όμως δεν ολοκληρώθηκαν ενώ όσο περνούσε ο χρόνος οι Γεωργιανοί προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα.

Όλα αυτά μέχρι το 75ο λεπτό όταν ο Πιρές μπήκε στην περιοχή μας και ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ ενώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Κουλιμπαλί.

Τρία λεπτά μετά όμως ο Κουλιμπαλί εξιλεώθηκε και με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ με 2-1!

Στο 84ο λεπτό ένας φοβερός συνδυασμός Κακουλλή και Εβάντρο οδήγησε στο 3-1 με πανέμορφο πλασέ του Βραζιλιάνου, που άνοιξε λογαριασμό με τα πράσινα.

Στο 84ο λεπτό Κακουλλής και Εβάντρο συνδυάστηκαν άψογα και ο Βραζιλιάνος με πανέμορφο πλασέ έγραψε το τελικό 3-1!

Η ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χάμπος (68′ Εβάντρο), Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι (68′ Κακουλλής)