Home TOP NEWS Match Report: Φιλική ισοπαλία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καλύτερο το δείγμα κόντρα στην...

Match Report: Φιλική ισοπαλία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καλύτερο το δείγμα κόντρα στην ΑΕΚ


Φιλική ισοπαλία 1-1 για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε φιλικό αγώνα στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών.


Σκόρερ ο Σίμιτς στο 79′ για την ομάδα μας ενώ το σκορ για την ΑΕΚ είχε ανοίξει στο 69′ ο Βίντα.

Μεσοεπιθετικά η ομάδα μας είχε κάποιες καλές φάσεις, βρήκε το πρώτο της γκολ στα φιλικά όμως έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση και περισσότερη δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Μεσοαμυντικά έδειξε βελτίωση και σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά απέναντι στα αστέρια της Ένωσης.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε να ξεκινήσει με Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια και τους Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου και Χαμάς στην άμυνα. Μάριτς, Χάμπος και Εράκοβιτς ήταν η τριάδα στο κέντρο, οι Σεμέδο και Σίμιτς στα φτερά με τον Κακουλλή στον κορυφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Στεπίνσκι, Ελάντερ, Ντιονκού, Σιπριάνο, Λανγκ, Εβάντρο, Κούσουλος και Κέρτις Τζούνιορ.

Α’ Ημίχρονο

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά με την ομάδα μας να κρατάει μακριά από την περιοχή του Φαμπιάνο τους επιθετικούς της ΑΕΚ.

Στο 13′ ζητήσαμε πέναλτι με Σεμέδο ενώ στο 17′ ο Κακουλλής για λίγο δεν πρόλαβε να κάνει την κεφαλιά μέσα από τη περιοχή.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 18′ με μια κεφαλιά του Λιούμπισιτς που έφυγε λίγο έξω όμως σε γενικές γραμμές δεν δεχθήκαμε μεγάλη πίεση.

Οι Μασούρας και Σίμιτς είχαν κάποιες καλές συνεργασίες από δεξιά χωρίς όμως να οδηγήσουν σε κάποια μεγάλη φάση. Όλα αυτά μέχρι το 32′ όταν ο Σεμέδο έκλεψε και έστρωσε στον Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή με τον Μπρινιόλι να κάνει δύσκολη απόκρουση.

Στο 35ο λεπτό Γκατσίνοβιτς και Λιούμπισιτς έκαναν το 1-2 με τον πρώτο να μπαίνει στην περιοχή όμως ο Φαμπιάνο έκανε μεγάλη απόκρουση.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΚ έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες και η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να δυσκολεύεται στο επιθετικό τρίτο.

Β’ Ημίχρονο

Ίδιο το σκηνικό στην επανάληψη με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο και την ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείνει τους χώρους.

Στο 61ο λεπτό ο Χαμάς απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως ο Στρακόσα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Μετά τις αλλαγές του Αλμέιδα η ΑΕΚ αύξησε την πίεση της και βρήκε το γκολ στο 69′ με κεφαλιά του Βίντα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Σταδιακά οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και στο 79′ ένας ωραίος συνδυασμός Σεμέδο-Εβάντρο κατέληξε στον Σίμιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Εβάντρο έδειξε ορεξάτος στο τέταρτο που αγωνίστηκε και πήγε να δώσει άλλη μια ασίστ στο 81′ όμως το σουτ του Μάριτς σταμάτησε σε σώματα αμυντικών.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει σημάδια βελτίωσης και τον Νταμπράουσκας να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού σε μια βδομάδα.