Home TOP NEWS Match report: Τρίτη φιλική ήττα – Κτύπησαν καμπανάκια, θέλουμε πολλή δουλειά

Match report: Τρίτη φιλική ήττα – Κτύπησαν καμπανάκια, θέλουμε πολλή δουλειά


Τρίτη φιλική ήττα στην Πολωνία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή τη φορά με 0-2 από την Ρακόφ.


Κακή η εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη στην άμυνα, αδυναμία να κρατήσουμε μπάλα στη μεσαία γραμμή ενώ επιθετικά ήμασταν τελείως ακίνδυνοι. Στην επανάληψη εμφανιστήκαμε κάπως βελτιωμένοι μετά τις 10 αλλαγές του Νταμπράουσκας με τους Λοΐζου, Χάμπο και Μάριτς να βοηθούν αρκετά στην επιθετική λειτουργία.

Σε γενικές γραμμές είναι φανερό ότι χρειάζεται να ανεβάσουμε απόδοση στο επόμενο φιλικό με την ΑΕΚ για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κτύπησαν αρκετά καμπανάκια σε άμυνα, κέντρο και επίθεση και σίγουρα ο Νταμπράουσκας θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του.

Η αρχική ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Σιπριάνο, Ντιουνκού, Λανγκ, Ελάντερ (12′ Παναγιώτου), Κούσουλος, Εβάντρο, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Σεμέδο, Στεπίνσκι

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Σίμιτς, Μάριτς, Κυριακίδης, Χαμάς, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Χαραλάμπους, Κακουλλής, Ανδρέου και Κέρτις Τζούνιορ.

Α’ ημίχρονο

Με ξεκάθαρη διάθεση να πιέσει ψηλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ρακόφ και ανάγκασε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε παθητικό ρόλο. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ ενώ στο 6ο λεπτό ο Ελάντερ πιέστηκε και έκανε το λάθος, με τον Τσέρνατς να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Φαμπιάνο.

Οι Πολωνοί άσκησαν ασφυκτική πίεση και δημιουργήσαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Φαμπιάνο με το σουτ του Μακούκ στο 10′ να περνάει εκτός, όπως επίσης και αυτά των Αμορίμ και Κοτσέργκιν μέχρι το ημίωρο.

Στο 33′ οι Πολωνοί βρήκαν και δεύτερο γκολ με το κεφάλι του Μακούκ εξαργυρώνοντας την καλή τους παρουσία.

Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα σχεδόν καθόλου και επιθετικά ήταν τελείως ακίνδυνη και ασύνδετη.

Η πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 43ο λεπτό και την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λοΐζου.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νταμπράουσκας αντικατέστησε τους Σεμέδο και Εράκοβιτς, με τους Μάριτς και Σίμιτς να παίρνουν την θέση τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σημάδια βελτίωσης στο επιθετικό τρίτο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 46′ με τον Λοΐζου μέσα από την περιοχή να δίνει στον Εβάντρο, όμως η προσπάθεια του κτύπησε σε αμυντικό και στη συνέχεια στο δοκάρι.

Με τις 8 αλλαγές του Νταμπράουσκας βελτιώθηκε κάπως η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο 64ο λεπτό μετά από ομαδική προσπάθεια ο Λοΐζου έστρωσε στον Μάριτς, όμως το σουτ του μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα είχε την κατοχή και περιόρισε τα λάθη όμως επιθετικά δεν κατάφερε να βρει το πρώτο της γκολ στα φιλικά. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε με τρεις ήττες ο κύκλος των φιλικών στην Πολωνία και η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στην Κύπρο για την πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ Αθηνών πριν το πρώτο ευρωπαϊκό.