Home TOP NEWS Με την ίδια αποφασιστικότητα, πάθος και στον επαναληπτικό!

Με την ίδια αποφασιστικότητα, πάθος και στον επαναληπτικό!

Η πρώτη επίσημη νίκη της ομάδας μας, απέναντι στην Τορπέντο για τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, έφερε μπόλικα χαμόγελα, ικανοποίηση και χαρά σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Στο “Ηλίας Πούλλος” ωστόσο, γνωρίζουν καλά ότι η χθεσινοβραδινή νίκη στο ΓΣΠ ήταν μόνο η μισή δουλειά. Σε έξι βράδια ξέρουν όλοι ότι τους περιμένει άλλο ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά και γιατί όχι και να κερδηθεί για να μπορέσει να έρθει η πρόκριση στη Λευκωσία με πανηγυρικό τρόπο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του, τις επόμενες ημέρες, θα εργαστούν εντατικά μαζί με τους ποδοσφαιριστές για να προετοιμάσουν την ομάδα, έτσι ώστε σε 6 βράδια από σήμερα να μπορέσει να παρουσιαστεί με αποφασιστικότητα, πάθος και δύναμη, ώστε να πετύχει το 2 στα 2 απέναντι στους Γεωργιανούς.

Πάντως παρά τη νίκη και το άνετο σκορ (3-1), ο Λιθουανός κόουτς κατέγραψε αρκετά σημεία που χρειάζονται βελτίωση, πάνω σε αυτά θα επικεντρωθεί η δουλειά των επόμενων ημερών, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί ξανά δυνατή την 1η Αυγούστου στο Ramaz Shengelia Stadium.