Home TOP NEWS Να δείξει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο!

Να δείξει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο!

Τον τρίτο της και τελευταίο φιλικό αγώνα δίνει σήμερα (18:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πολωνία και θέλει αυτός να συνοδευτεί με μία καλή εμφάνιση και παράλληλα με ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο δεν προέκυψε στα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.


Στο πρώτο τεστ επί Πολωνικού εδάφους με την Κρακόβια ήταν λογικό να μην δούμε καλή εικόνα από την ομάδα μας λόγω του ότι, τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν βαριά από τις προπονήσεις. Στο δεύτερο φιλικό με την Μακάμπι παρά την ήττα η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σήμερα θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη και να δείξει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Πλησιάζουμε πλέον στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις, σε 13ημέρες θα γίνει το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, σίγουρα οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι από τις συνεχόμενες, επίπονες και δύσκολες προπονήσεις, όμως σιγά – σιγά θα πρέπει να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό για να είναι έτοιμοι και να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πρώτα τους παιχνίδια.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και μέσα από τα φιλικά που έδωσε και θα δώσει η ομάδα μας προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές μας, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερη και να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της σε Ευρώπη και Κύπρο.