Home TOP NEWS Νέο φιλικό τεστ σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ – Τελευταίο επί Πολωνικού εδάφους

Νέο φιλικό τεστ σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ – Τελευταίο επί Πολωνικού εδάφους

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει σήμερα (18:00 | live@omononoianews) την Ρακόφ στο τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους.


Μετά την πρωταθλήτρια του Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας θα αναμετρηθεί το απόγευμα με την 7η ομάδα στην περσινό πρωτάθλημα της Πολωνίας, Ρακόφ.

Όπως και το προηγούμενο φιλικό, έτσι κι αυτό που ακολουθεί σήμερα θεωρείται αρκετά δυνατό και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ξανά την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις, ενώ ο Λιθουανός τεχνικός θα έχει ξανά την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο πρώτο φιλικό με την Κρακόβια ο Νταμπράουσκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές, ενώ στο δεύτερο με την Μακάμπι έδωσε χρόνο συμμετοχής 21 ποδοσφαιριστές, μοναδικός που ξεκίνησε και τελείωσε τον αγώνα ήταν ο Ουζόχο.

Εικάζουμε ότι, τόσο στο σημερινό φιλικό, όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ Αθηνών στην Λευκωσία θα αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που προορίζει να χρησιμοποιήσει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις σκέψεις του Λιθουανού κόουτς, αλλά και την εικόνα που θα βγάλει η ομάδα μας στο τρίτο και τελευταίο φιλικό της επί Πολωνικού εδάφους. Να σημειώσουμε ότι στα πρώτα δύο δέχθηκε την ήττα με 3-0 και 2-0.