Home FEATURED Νταμπράουσκας: “Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Νταμπράουσκας: “Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”


Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τον αγώνα με την Τορπέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και είναι σημαντικό το γεγονός ότι αρχίσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας».

Για το προβάδισμα που απέκτησε η Ομόνοια: «Ήρθε η νίκη με δυο γκολ διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος από το 1ο ημίχρονο. Βρεθήκαμε πολλές φορές στη μικρή περιοχή του αντιπάλου. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Κάναμε και κάποια λάθη ‘Ένοιωσα ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε για ένα δεκάλεπτο το ρυθμό μας, ίσως και λόγω των αλλαγών. Κάποια κομμάτια του αγώνα με άφησαν ικανοποιημένο. Είμαστε ευχαριστημένοι όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν ο αντίπαλος μυριστεί αίμα μπορεί να μας κάνει τη ζημιά στον επαναληπτικό».

Για το κατά πόσο έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Τορμπέντο: «Κάνουν κι αυτοί λάθη όπως και εμείς. Προτιμώ να μιλήσω για πράγματα τα οποία μπορώ να ελέγξω και όχι με τις αποφάσεις των διαιτητών».

Για την παρουσία του Εβάντρο: «Μπήκε αλλαγή, μοίρασε ασίστ και σκόραρε. Για αυτό επιλέχθηκε, έχει μεγάλη ποιότητα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Για τον Λοΐζου: «Όλοι οι παίκτες αξιολογούνται καθημερινά. Σε κάθε προπόνηση υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Κανείς δεν θα έρθει να μας φέρει το τρόπαιο στο τέλος της σεζόν, πρέπει να το παλέψουμε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να προπονούνται σκληρά και να είναι έτοιμοι. Και δεν μιλώ μόνο για ένα παίκτη, μιλώ για όλους τους παίκτες. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι».