Home FEATURED Ο ιδανικός συνδυασμός για να ανέβει επίπεδο το ρόστερ

Ο ιδανικός συνδυασμός για να ανέβει επίπεδο το ρόστερ


Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στα… φόρτε της και η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον ρίχνει το βάρος της σε συγκεκριμένες θέσεις.

Οι μεταγραφές των Ντιουνκού και Ελάντερ έκλεισαν τις τρύπες στην άμυνα και πλέον η προσοχή στον μεταγραφικό σχεδιασμό ρίχνεται μπροστά.

Η ανάγκη για ένα δεκάρι και ένα εξτρέμ είναι δεδομένη ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μπάκιτς και να έρθει ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το σαφάρι των Αναστασίου και Νταμπράουσκας συνεχίζεται με συγκεκριμένα «θέλω» και απαιτήσεις.

Το ζητούμενο στο πράσινο ρόστερ της νέας σεζόν είναι να υπάρχει από τη μια ποσότητα και από την άλλη ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ένας συνδυασμός που αποτελεί τον ιδανικό στόχο για όλους στο πράσινο στρατόπεδο.

Να έχει δηλαδή, ο Νταμπράουσκας αρκετές και διαφορετικές επιλογές για να καταστρώσει τα πλάνα του και παράλληλα να είναι παίκτες με ποιότητα που να δημιουργούν ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο στόχος είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα μας σε σχέση με πέρυσι και να γίνει άκρως ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Οι τελευταίες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση ενώ το Σάββατο, 6 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα στο φιλικό με την Κρακόβια.