Home TOP NEWS Οι 5+4 ποδοσφαιριστές που θα ντεμπουτάρουν στην Ευρώπη με την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Οι 5+4 ποδοσφαιριστές που θα ντεμπουτάρουν στην Ευρώπη με την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πέντε νέοι και τέσσερεις υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη με την πράσινη φανέλα την ερχόμενη Πέμπτη.


Τα πέντε νέα αποκτήματα της ομάδας μας, Γιάννης Μασούρας, Εβάντρο Κόστα, Φίλιπ Ελάντερ, Ματέο Μάριτς και Άλφα Ντιουνκού, όποιοι κι αν αγωνιστούν, είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή, θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ευρώπη με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και τέσσερις ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ: Νόβιτσα Εράκοβιτς, Αμίν Χαμάς, Μάριους Στεπίνσκι και Ντούσαν Μπάκιτς.

Ο Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής ήταν άτυχος την περσινή σεζόν και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Καμπάλα και Μίντιλαντ, ενώ οι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στην ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συνεπώς την Πέμπτη (25/07) και οι 10 προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές αν τους δοθεί η ευκαιρία από τον Βάλντας Νταμπράουσκας να αγωνιστούν θα καταγράψουν τα πρώτα τους λεπτά στην Ευρώπη φορώντας πλέον την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.