Home TOP NEWS Παίρνουν μια πρώτη γεύση από τον Πράσινο ΛΑΟ!

Παίρνουν μια πρώτη γεύση από τον Πράσινο ΛΑΟ!


Το ΓΣΠ θα ντυθεί στα “πράσινα” για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει απόψε (20:00) την ΑΕΚ Αθηνών σε έναν σπουδαίο φιλικό αγώνα, ο οποίος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Μέχρι τις 10 το πρωί, η προπώληση των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι ξεπέρασε τις 7.500, και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι την έναρξη του αγώνα. Συνεπώς, αναμένεται η προσέλευση να φτάσει κοντά στις 9.000 με 10.000 θεατές.

Η αποψινή αναμέτρηση θα είναι η πρώτη, έστω και ανεπίσημη, παρουσίαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη φετινή σεζόν, καθώς και η πρώτη εμφάνιση του Πράσινου ΛΑΟΥ στο ΓΣΠ, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας σε μία εβδομάδα.

Οι παλιές “καραβάνες” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ο κόσμος της ομάδας. Απόψε, τα τέσσερα από τα πέντε νέα αποκτήματα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Εξαιρείται ο Ντιουνκού, ο οποίος έχει ήδη βιώσει την ατμόσφαιρα του ΓΣΠ κατά την προηγούμενη παρουσία του στην ΑΕΚ την περσινή σεζόν.