Home TOP NEWS Παναγιώτης Ανδρέου: «Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να περιμένει πολλά – Θαυμάζω...

Παναγιώτης Ανδρέου: «Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να περιμένει πολλά – Θαυμάζω τον Κούσουλο»


Ο νεαρός μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παναγιώτης Ανδρέου παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας μας.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, θέλω να την αξιοποιήσω στο φουλ. Για τη νέα σεζόν οι προσδοκίες μου είναι να πάρω ακόμη περισσότερο χρόνο και να τον αξιοποιήσω. Αν είναι δυνατόν να παίξω μια φορά ή και περισσότερες στην ενδεκάδα».

«Ο κόουτς είναι αρκετά διαβασμένος και μας μεταφέρει τις γνώσεις του για να πάμε πίσω στην Κύπρο πιο δυνατοί».

«Ήταν το όνειρο μου από μικρός να παίξω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ότι το πέτυχα σε αυτή την ηλικία με χαροποιεί. Ευχαριστώ τους ανθρώπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που με εμπιστεύτηκαν».

Για την οικογένεια του: «Η οικογένεια μου είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται και θέλω να τους κάνω ακόμα πιο χαρούμενους».

Την πορεία του στην ακαδημία: «Εντάχθηκα στην ακαδημία στα Κ11, έξι χρόνια πριν και έπαιζα μια ηλικία πιο πάνω. Σιγά σιγά βελτιώθηκα και κάποια στιγμή ήρθε η πρώτη ομάδα».

Καλύτερη στιγμή: «Θα ξεχωρίσω το ντεμπούτο μου».

Για το γκολ που πέτυχε με την Ανόρθωση αλλά ακυρώθηκε: «Τη χαρά του γκολ με την Ανόρθωση δεν θα μου την πάρει κανείς. Το γκολ το πανηγύρισα, μου το ακύρωσαν, θα μπει όμως το επόμενο».

Οι προπονητές που τον βοήθησαν: «Ο πρώτος μου προπόνητης στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Μάριος Νικολάου. Μετά ο Γιώργος Ιωάννου. Μετά ο Μάριος Νικολάου, που είναι βοήθος προπόνητης τώρα στην πρώτη ομάδα, ο Ανδρέας Νικολάου, και στα Κ19 ο Τάσος Κυριάκου».

Ο άνθρωπος που τον στηρίζει: «Αυτός που με στήριξε και πάντα με στηρίζει ήταν πάντα ο θείος μου. Από μικρός ήταν δίπλα μου, πάντα με στήριζε, τα οφείλω όλα σε αυτόν».

Ποιον παίκτη από το ρόστερ θαυμάζει: «Θαυμάζω τον Κούσουλο. Είναι το στυλ μου, είναι δυνατός, καθοδηγεί την ομάδα και είναι ηγέτης».

Καλύτερος φίλος: «Ο Ανδρέας Νικολάου που ανέβηκε φέτος στην πρώτη ομάδα».

Αγαπημένος παίκτης: «Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ένα μήνυμα στην οικογένεια του: «Τους αγαπώ όλους και να περιμένουν το απροσδόκητο».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να περιμένει πολλά. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος πρέπει να έχει πολλές προσδοκίες».