Home TOP NEWS Post Game: Παρά την ήττα άφησε υποσχέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της συνέχειας

Post Game: Παρά την ήττα άφησε υποσχέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της συνέχειας

Το δεύτερο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ από την οποία ηττήθηκε με 0-2, μπήκε ήδη στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας και πλέον οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία σκέφτονται το επόμενο φιλικό που θα είναι με την Ρακόβ την ερχόμενη Παρασκευή (12/07 | 18:00).


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε την ομάδα μας κόντρα στον σύλλογο του Ισραήλ με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το φιλικό με την Κρακόβια, ενώ οι επιλογές του κόντρα στην Μακάμπι ίσως να φωτογράφισαν και τις πρώτες του σκέψεις για το τι θα παρουσίασει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε χθες με Ουζόχο στο τέρμα. Στην άμυνα έπαιξε η τετράδα Χαμάς, Μασούρας, Κουλιμπαλί και Παναγιώτου. Στον άξονα η ομάδα μας παρατάχθηκε με Μάριτς, Εράκοβιτς και Χαραλάμπους και στο επιθετικό τρίτο με Σίμιτς, Σεμέδο στα δύο “φτερά” και τον Κακουλλή στην κορυφή.

Στο πρώτο 45λεπτό και πριν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Νταμπράουσκας αρχίσουν να βαραίνουν, η ομάδα έβγαλε αρκετή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, αμυντικά λειτούργησε εξαιρετικά χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου, ενώ κατάφερε να βρει και γκολ, έστω αν αυτά ακυρώθηκαν. Να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες έγιναν από τα “φτερά” με τους Σεμέδο και Μασούρα να δημιουργούν τις περισσότερες καταστάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε με αυτούς που άρχισε το φιλικό, ωστόσο από το 60λέπτο και έπειτα άρχισε ο κύκλος των αλλαγών. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε 10 συνολικά αλλαγές στο παιχνίδι και λογικό ήταν να πέσει ο ρυθμός που είχε στα πρώτα 45λεπτά.

Η ομάδα παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 με τα γκολ του Ζάχαβι (πέναλτι) και Νιντάμ, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και αν και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμη βαριά από τις προπονήσεις προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης έφτιαξαν καταστάσεις μπροστά από το αντίπαλο τέρμα για να βρουν ένα γκολ.

Σε γενικές γραμμές η χθεσινή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άφησε αισιόδοξα μηνύματα και έδωσε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας και εικάζουμε ότι μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια η ομάδα θα είναι έτοιμη για να μπορέσει να κάνει το πρώτο βήμα στην Ευρώπη.