Home TOP NEWS Post Game: Σημάδια βελτίωσης και θετικά μηνύματα ενόψει Ευρώπης!

Post Game: Σημάδια βελτίωσης και θετικά μηνύματα ενόψει Ευρώπης!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων με ισοπαλία (1-1) χθες (18/07) το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα με την Τορπέντο Κουταΐσι για τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League.


Σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά στην Πολωνία απέναντι στην Κρακόβια, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Ρακόφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας έδειξε πιο έτοιμο και έστειλε θετικά μηνύματα ενόψει της Ευρωπαϊκής πρεμιέρας.

Ο Λιθουανός τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου στο κέντρο και στα άκρα οι Χαμάς και Μασούρας. Στον άξονα πήραν θέση οι Εράκοβιτς, Μάριτς και Χαραλάμπους, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Σεμέδο, Σίμιτς και Κακουλλής.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Νταμπράουσκας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Άλλαξε όλη την αμυντική τετράδα, χρησιμοποιώντας τους Ντιουνκού, Σιπριάνο, Λανγκ και Ελάντερ. Στη μεσαία γραμμή, αντικατέστησε δύο από τους τρεις παίκτες με τον Κούσουλο και τον Εβάντρο, ενώ στην επίθεση μπήκαν οι Στεπίνσκι και Κέρτις Τζούνιορ. Οι Φαμπιάνο, Μάριτς και Σίμιτς αγωνίστηκαν σε όλο το 90λέπτο.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70ο λεπτό με κεφαλιά του Βίντα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν το έβαλε κάτω. Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 77ο λεπτό με τον Σίμιτς, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Εβάντρο.

Η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, ειδικά στην αμυντική της λειτουργία απέναντι στα αστέρια της ΑΕΚ. Ωστόσο, στην επίθεση χρειάζεται ακόμα δουλειά και ενίσχυση, καθώς λείπει η φαντασία και η δημιουργία.

Πλέον, στην ΟΜΟΝΟΙΑ επικεντρώνονται στο πρώτο παιχνίδι με την Τορπέντο Κουταΐσι, το οποίο θα γίνει στις 25 Ιουλίου στο ΓΣΠ. Ταυτόχρονα, ο Νταμπράουσκας και ο Αναστασίου εργάζονται για να φέρουν έναν μεσοεπιθετικό παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα και στο κυπριακό πρωτάθλημα.