Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας για το πρώτο ευρωπαϊκό με Τορπέντο

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το πρώτο ευρωπαϊκό με Τορπέντο


Πρώτος επίσημος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε με νέο προπονητή και αρκετά νέα πρόσωπα και αναμένουμε να δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Βάλντας Νταμπράουσκας.


Μετά από τέσσερα φιλικά και ένα μήνα προετοιμασίας ο κόουτς του τριφυλλιού φανέρωσε κάποια από τα πλάνα του και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Τορπέντο.

Η λογική λέει ότι ο Νταμπράουσκας θα στηριχθεί στους παίκτες που έδωσε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ κάποιες απουσίες φανερώνουν και το πλάνο. Ο Κούσουλος είναι εκτός λόγω τιμωρίας, εκτός αποστολής έμεινε και ο Λοΐζου ενώ ο Σιπριάνο έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα αλλά θα είναι στον πάγκο.

Με αυτά τα δεδομένα περιμένουμε να δούμε τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα από δεξιά τους Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου και Χαμάς.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Μάριτς σε ρόλο ανασταλτικού μέσου και ο Χάμπος σε ρόλο οκταριού. Για τη θέση του επιτελικού μέσου προβάδισμα έχει ο Εράκοβιτς, ο οποίος έπαιξε βασικός σε όλα τα φιλικά όμως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προτιμηθεί ο Εβάντρο, που είχε καλή εικόνα στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ.

Στα φτερά ο Σεμέδο θα κινείται από αριστερά και ο Σίμιτς από δεξιά ενώ για την θέση στην κορυφή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Στεπίνσκι και Κακουλλή, με τον Κύπριο φορ να έχει μικρό προβάδισμα για να είναι βασικός.