Home FEATURED Στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά για το 9άρι!

Στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά για το 9άρι!


Οι μεταγραφικές διεργασίες βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά τον Ατζίλι φουλάρουμε για απόκτηση επιθετικού.


Ο Ισραηλινός εξτρέμ προβάρει τα πράσινα και αναμένεται να γίνει η έβδομη καλοκαιρινή προσθήκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως δεν θα σταματήσουμε εκεί. Ήδη εκφράστηκε η ανάγκη για ενίσχυση με έναν επιθετικό αφού δεν υπολογίζει στον Μπάκιτς ο Νταμπράουσκας ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως γίνει κίνηση και για ένα δεκάρι.

Αυτή την στιγμή προτεραιτότητα έχει η απόκτηση ενός επιθετικού και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στοχεύουμε αρκετά ψηλά. Τα ονόματα των Αραούχο και Μαέ συνδέθηκαν με την ομάδα μας και δείχνουν προθέσεις.

Με τον Αραούχο υπήρξαν κάποιες διερευνητικές επαφές, όμως για την ώρα δεν προκύπτει πρόσφορο έδαφος, κάτι που ίσως αλλάξει όσο περνάνε οι μέρες. Ο Μαέ μοιάζει απλησίαστος για την ώρα αφού έχει άλλες προτεραιότητες όμως υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα των Αναστασίου και Νταμπράουσκας.

Στοχεύουν σε παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την επιθετική μας γραμμή και ίσως να περιμένουν κάποιες καλές περιπτώσεις λίγο περισσότερο.