Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ Αθηνών

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ Αθηνών


Οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν χθες, 15 Ιουλίου, στο γήπεδο “Ηλίας Πούλλος” και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο φιλικό πριν από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Το φιλικό αυτό θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Ιουλίου, στις 20:00, με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.

Στις προσεχείς προπονήσεις, ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας και το επιτελείο του θα επικεντρωθούν στη διόρθωση των αδυναμιών που παρατήρησαν στα φιλικά στην Πολωνία, ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και με βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ.

Από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, ο Ελάντερ, που αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι με την Ρακόφ, είναι και πάλι στη διάθεση του Λιθουανού προπονητή. Έτσι, η ομάδα μας θα είναι πλήρης στην πρόβα τζενεράλε της Πέμπτης.

Περιμένουμε ότι στις επόμενες προπονήσεις και στο επερχόμενο φιλικό, ο Νταμπράουσκας θα δουλέψει εντατικά με τους παίκτες που προορίζονται για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, θέλοντας να δει πώς θα ανταποκριθούν και τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.