Home TOP NEWS Το “Who is Who” του Ομέρ Ατζίλι

Το “Who is Who” του Ομέρ Ατζίλι [ΒΙΝΤΕΟ]


Παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ομέρ Ατζίλι.


Οι επαφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ισραηλινό καρποφόρησαν, το μικροπρόβλημα που προέκυψε στα ιατρικά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και ο Ατζίλι επιστρέφει στην Κύπρο για να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος. Πρόκειται για δεξί εξτρέμ με καλή τεχνική κατάρτιση και έφεση στο σκοράρισμα.

Ο 31χρονος είχε ακόμη ένα πέρασμα από το κυπριακό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2020-21 φόρεσε τη φανέλα του Αποέλ για ένα εξάμηνο, με απολογισμό 15 αγώνες και 3 γκολ. Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Μπεϊτάρ, είχε τεθεί αντιμέτωπος με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα είχε σκοράρει δύο γκολ μέσα στο ΓΣΠ.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε σε Μπεϊτάρ, Γρανάδα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΑΠΟΕΛ πριν κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα με την φανέλα της Μακάμπι Χάιφα. Από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι το καλοκαίρι του 2023 μέτρησε 127 συμμετοχές με απολογισμό 59 γκολ, 38 ασίστ ενώ κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ισραήλ, 1 Κύπελλο, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και ψηφίστηκε για δύο σεζόν ποδοσφαιριστής της χρονιάς!

Το καλοκαίρι του 2023 μετακόμισε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ και μετά από 30 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ έμεινε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα.