Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Τρεις ακαταμάχητες επιλογές για το Ολλανδία-Αγγλία!

Τρεις ακαταμάχητες επιλογές για το Ολλανδία-Αγγλία!

GUIMARAES, PORTUGAL – June 05, 2019: Harry Kane during the UEFA Nations League semi Finals match between national team England and, GUIMARAES, PORTUGAL – June 05, 2019: Harry Kane during the UEFA Nations League semi Finals match between national team England and Netherlands at the Estadio D. Afonso Henriques, Portugal

Ο δεύτερος ημιτελικός του Euro κόβει την ανάσα ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία την Τετάρτη (22:00) στο Ντόρτμουντ.


* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η δίψα των δύο ομάδων για πρόκριση στον τελικό σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζουν στη φετινή διοργάνωση «φωτογραφίζει» ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αναμένουμε προσεχτικό ματς από τους δύο προπονητές στην εκκίνηση της αναμέτρησης και όσο περνάει η ώρα τόσο ο Ρόναλντ Κούμαν, όσο και ο Γκάρεθ Σαθουγκέιτ θα ρισκάρουν. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.91.

Παράλληλα, αξίζει να σταθούμε στο φετινό κατόρθωμα της Αγγλία. Τα «λιοντάρια» στους «16» απέκλεισαν την Σλοβακία στη διαδικασία της παράτασης με σκορ 2-1, ενώ έφτασαν στον ημιτελικό, αφού επικράτησαν στα πέναλτι με 5-3 της Ελβετίας. Πριν από τις δύο
παραπάνω ισοπαλίες είχαν προηγηθεί δύο ακόμα «Χ» των Άγγλων στον όμιλο κόντρα σε Σλοβενία και Δανία. Μια πιθανή 5η ισοπαλία των Άγγλων σε κανονική διάρκεια προσφέρεται σε απόδοση 3.00!

Με δεδομένο ότι διακυβεύεται ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης αναμένουμε σκληρή μάχη πάνω στο χορτάρι. Όσο περνάει η ώρα κούραση και τα νεύρα ενδέχεται να φέρουν και σκληρά μαρκαρίσματα. Κυρίως οι μεσαμυντικοί θα παίξουν και με τις κάρτες με στόχο να απενεργοποιήσουν τα επιθετικά ατού. Απόδοση 2.40 να βγουν στο παιχνίδι Over 4.5 κίτρινες κάρτες και απόδοση 5.05 ο διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ να δείξει τουλάχιστον μια κόκκινη κάρτα.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών. Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy