
Στην απόκτηση του νεαρού Κύπριου τερματοφύλακα, Παντελή Μιχαήλ προχώρησε η ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο 18χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Πειραιώς Κ-19 και πλέον θεωρείται παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού η ΚΟΠ ενημέρωσε πως ζητήθηκε από την ΕΠΟ για λογαριασμό της ομάδας μας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του.
Ο Μιχαήλ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα και από το 2022 ανήκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-100x75.jpg)

