Home TOP NEWS Χαρίτου για Λοΐζου: «Για να πέτυχει χρειάζεται δουλειά, συνέπεια και ταπεινότητα»

Χαρίτου για Λοΐζου: «Για να πέτυχει χρειάζεται δουλειά, συνέπεια και ταπεινότητα»


Ο παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM σχολιάζοντας την πρόκριση επί της Τορπέντο, τα μεταγραφικά και το θέμα Λοΐζου.

Για την πρόκριση επί της Τορπέντο: «Πήραμε μια πρόκριση με δύο νίκες. Κερδίζεις και βαθμούς πέραν από την πρόκριση. Η αντίπαλος ήταν μια ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Χθες στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου υπήρχε μια ανησυχία γιατί δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Εκεί ένα γκολ θα μπορούσε να σε φορτώσει με άγχος. Όταν προηγηθήκαμε ηρεμήσαμε, αν και μετά ήρθε η ισοφάριση. Η εμφάνιση χθες δεν ήταν τόσο επιβλητική, αν και ήταν αναμενόμενο».

Που πιστεύει ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα: «Χρειάζεται έναν οργανωτή του παιχνιδιού, επιτελικό μέσο. Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση και στην κορυφή. Ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά με αυτούς που έχουμε».

Για την Ουγγρική Φέχερβαρ: «Πιστεύω είναι στα μέτρα της Ομόνοιας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε καλές πιθανότητες. Η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη. Δεν μου αρέσει όμως που παίζουμε πρώτα στο ΓΣΠ. Θεωρώ είναι πλεονέκτημα για μια ομάδα να παίζει τον επαναληπτικό στην έδρα της».

Για το θέμα με τον Λοΐζου: «Για εμένα είναι μια πολύ στενάχωρη εξέλιξη. Είναι κρίμα ένας παίκτης ο οποίος έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας, να καταλήγει να μένει εκτός επιλογών. Ένας παίκτης με τόσο μεγάλο ταλέντο, για να πέτυχει τα όνειρα του χρειάζεται δουλειά, συνέπεια και ταπεινότητα. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση».