Home TOP NEWS Δημητρίου: «Νιώθουμε άνετα όμως θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με το καλό...

Δημητρίου: «Νιώθουμε άνετα όμως θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με το καλό μας πρόσωπο»

Λίγο πριν η ομάδα μας αναχωρήσει για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στον επαναληπτικό αγώνα με την Ζίρα, για τους τραυματίες Χάμπο – Παναγιώτου, αλλά και για την μεταγραφή του επιθετικού που είναι η μοναδική εκκρεμότητα.


Αναλυτικά:

Αρχικά: «Δεν είχαμε παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν, δηλαδή να πάμε με τόσο μεγάλο σκορ υπέρ μας. Νιώθουμε άνετα όμως θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με το καλό μας πρόσωπο ως μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά και να κάνουμε ακόμα μία νίκη, αυξάνοντας το ρεκόρ συνεχόμενων νικών Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη».

Ποιες διαφοροποιήσεις θα κάνει ο κόουτς: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να σας αναλύσω τι θα διαφοροποιήσει ο προπονητής. Το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη κόντρα στον Εθνικό είναι σημαντικό ενώ επίσης σημαντικό είναι το ότι έπαιξαν παίκτες πρώτη φορά ως βασικοί και τα πήγαν καλά. Μας ικανοποιεί γιατί όλοι θα χρειαστούν. Σίγουρα ο προπονητής θα κάνει τα πλάνα του έτσι ώστε η Ομόνοια να πετύχει τη νίκη και την Πέμπτη και την Κυριακή».

Για τον Χάμπο: «Δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του που θα διαφοροποιήσει το μεταγραφικό πλάνο. Θα δούμε αν θα επανέλθει με την επανέναρξη ή αν θα χρειαστεί ακόμα ένα με δύο ματς».

Για τη μεταγραφή επιθετικού: «Δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή κάτι προχωρημένο. Τα δεδομένα είναι όπως τα μετέφερε ο πρόεδρος. Αν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Για τη φάση με τον Εθνικό Άχνας κι αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή ή όχι: «Ήταν μία φάση που η απόφαση πάρθηκε. Αναμένουμε και την ανάλυση φάσεων από την ΚΟΠ, να δούμε τι . Από εκεί και πέρα είναι ένα θέμα που συζητείται ευρύτερα το αν πέρασε ή όχι η γραμμή και το Goal Line Technology μπορεί να λύσει το θέμα, όμως είναι θέμα της Ομοσπονδίας αν θα το χρησιμοποιήσει ή όχι».

Για τον Παναγιώτου: «Ο Παναγιώτου είναι άρρωστος. Τον αφήσαμε να ανακάμψει κι ευχόμαστε να τον έχουμε μαζί μας την Κυριακή».