Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδα από τα...

Εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδα από τα οργανωμένα σύνολα

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Εδώ και αρκετές μέρες εκτυλίσσεται μια τεράστια πύρινη λαίλαπα στην Ελλάδα όπου αρκετοί συνάνθρωποι μας έχουν εγκαταλείψει τις περιουσίες τους για να γλιτώσουν από αυτή την φονική πυρκαγιά, με το Κράτος για ακόμα μια χρόνια να μένει με σταυρωμένα τα χέρια χωρίς μέτρα πρόληψης των πυρκαγιών που δυστυχώς στην Ελλάδα εκτυλίσσονται κάθε καλοκαίρι. Αντ’ αυτού οι ανίκανες Κυβερνήσεις στέλνουν αθώες ψυχές στο μέτωπο θυσιάζοντας την ζωή τους αφού τα μέσα πυρόσβεσης που τους παρέχει το κράτος είναι λιγοστά.

Το μεγαλείο αυτής της ΟΜΑΔΑΣ και την Αλληλεγγύη του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ την έχουμε δείξει έμπρακτα παρά πολλές φορές. Σήμερα καλούμαστε να το επαναλάβουμε στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Γι αυτό από σήμερα, Τρίτη 13/8/2024, και αύριο, Τετάρτη 14/8/2024, στο Fan Club Lakatamias από τις 17:30 – 20:00 και από την Παρασκευή 16/8/2024 μέχρι και την Δευτέρα 19/8/2024 από τις 16:00 – 19:00 στο ΣΥ.ΦΙ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – GREEN FANATICS, δίπλα από το Σωματείο μας στην οδό Παπανικολής, θα γίνεται συλλογή με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα σταλούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη, στους πληγέντες στην Ελλάδα.

Υ.Γ. Αύριο στο Fan Club Lakatamias από τις 18:00 θα λειτουργήσει συνεργείο μπουτίκ με προϊόντα του Συνδέσμου μας αλλά και με τις Εγγραφές Μελών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –