Home TOP NEWS Ένα γκολ στα γρήγορα!

Ένα γκολ στα γρήγορα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται εντατικά για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Φέχερβαρ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, στην Ουγγαρία.


Η ομάδα μας θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στη Βουδαπέστη, έχοντας στις αποσκευές της το προβάδισμα του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ. Αυτό το αποτέλεσμα, αν και σημαντικό, δεν εξασφαλίζει τίποτα, καθώς το δεύτερο 90λεπτο θα απαιτήσει συγκέντρωση και απόλυτη πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του Νταμπράουσκας.

Η ψυχολογική ώθηση από τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι είναι ένα πλεονέκτημα, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί να ανταποκριθεί άψογα στις απαιτήσεις του αγώνα για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Οι παίκτες της ομάδας μας θα πρέπει να αντέξουν την αναμενόμενη πίεση που θα ασκήσουν οι Ούγγροι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπως συνέβη και στον αγώνα με την Τορπέντο και παράληλα να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ που θα δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας και θα ενισχύσει την πίεση στους αντιπάλους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζει ότι η επιτυχία θα έρθει μέσα από μια σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση, με τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή για να επιστρέψουν στην Κύπρο με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την πρόκριση.