Home TOP NEWS Επίσημο: ΟΜΟΝΟΙΑτης και ο Μουσιαλόφσκι!

Επίσημο: ΟΜΟΝΟΙΑτης και ο Μουσιαλόφσκι!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με έκτακτη εκπομπή στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV ανακοίνωσε την 8η μεταγραφή του καλοκαιριού η οποία πρόκειται για τον 20χρονο Πολωνό μεσοεπιθετικό, Ματέους Μουσιαλόφσκι.


Η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 20χρονος Πολωνός επιτελικός μέσος, Mateusz Musialowski.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 33. Παίρνει θέση στον κατάλογο Β’.
Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο και πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Ο Mateusz Musialowski έδειξε από νεαρή ηλικία το πλουσιο ταλέντο του, καθώς σε επίπεδο Ακαδημιών σκόραρε με τη φανέλα της Łódź 133 γκολ σε 88 αγώνες. Αυτές οι επιδόσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον Συλλόγων της Premier League και τον Ιούλιο του 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Liverpool FC και ξεκίνησε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κόκκινων», σε φιλικό παιχνίδι με την Strasbourg. Αφού κατέγραψε αρκετές συμμετοχές και γκολ (82 συμμετοχές, 30 γκολ) με τις ομάδες Κ18, Κ19 και Κ21 της Liverpool FC, ήρθε και η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Αγωνιστικές ως αλλαγή, στις 14 Μαρτίου 2024, σε παιχνίδι απέναντι στην Sparta Prague για το UEFA Europa League και έγινε ο δεύτερος Πολωνός ποδοσφαιριστής που έπαιξε στους «κόκκινους». Επίσης, έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Mateusz Musialowski στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.