Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Έτοιμη για ομίλους η Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας...

Έτοιμη για ομίλους η Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας από τη Novibet!

H Ομόνοια υποδέχεται τη Ζίρα (20:00) και θέλει να κάνει το πρώτο
βήμα για την πρόκριση στην League Phase του Europa Conference
League.


* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Πρώτα η Τορπέντο, μετά η Φέχερβαρ, τώρα η Ζίρα! Ένα μόνο εμπόδιο έμεινε για την Ομόνοια πριν την πρόκριση στην κεντρική σκηνή του Europa Conference League, κάτι που σίγουρα αξίζουν οι «πράσινοι» με βάση την μέχρι στιγμής αγωνιστική τους εικόνα. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκινά τις μάχες με τους Αζέρους έχοντας την ταμπέλα
του φαβορί όμως, ταυτόχρονα, είναι υποχρεωμένη να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Αυτό βέβαια συνέβη στο 100% στις προηγούμενες αναμετρήσεις της Ομόνοιας: Είναι χαρακτηριστικό πως το «τριφύλλι» κράτησε το μηδέν στην εστία του και στα δύο ματς με την Φέχερβαρ και η ίδια προσέγγιση μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι με τεράστια σημασία. Οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη με… κυνικό τρόπο και ο συνδυασμός του άσου με το Under 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο Νταμπράουσκας θα έχει διαβάσει άψογα τη Ζίρα και θα ετοιμάσει το κατάλληλο πλάνο για να… μηδενίσει τα όπλα της. Η δύναμη της έδρας και η φόρα από τις προηγούμενες νίκες, σε συνδυασμό με την σωστή προετοιμασία, μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κυριαρχία της Ομόνοιας από το 1ο λεπτό. O άσος από το ημίχρονο μέχρι τη λήξη συνοδεύεται με απόδοση 2.80.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Με βάση τα παραπάνω και αν δούμε στο γήπεδο την Ομόνοια των προηγούμενων αγώνων για τα προκριματικά του Europa Conference League, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός «καθαρού» σκορ, που θα απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες της ρεβάνς και θα δώσει στο «τριφύλλι» τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην League Phase του Europa Conference League. Το ενδεχόμενο να δούμε σαν τελικό σκορ το 1-0, 2-0 ή 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIOMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.  Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy