Home TOP NEWS Ευαγόρας: «Μαγική νύχτα / Πήγαν 16000 στο γήπεδο και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι»

Ευαγόρας: «Μαγική νύχτα / Πήγαν 16000 στο γήπεδο και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι»


Ο παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ευαγόρας Χριστοφή παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM με αφορμή τη μεγάλη νίκη επί της Ζίρε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με 6-0: «Ήταν μία μαγική νύχτα για την Ομόνοια, όχι μόνο για τη νίκη και την έκταση του σκορ, αλλά και από την εκπληκτική εμφάνιση. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη ήταν ότι καλύτερο για τον κόσμο, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, μπήκαν και γκολ. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής. Φυσικά είναι και οι παίκτες που υπάρχουν στην Ομόνοια. Υπήρχε μία βάση στην ομάδα αλλά αυτοί που ήρθαν είναι σαν και παίζανε χρόνια στην Ομόνοια. Το σημαντικό είναι ότι η Ομόνοια βγάζει υγεία μέσα στο γήπεδο και μπορείς να το καταλάβεις αυτό και στους πανηγυρισμούς που χαίρονται όλοι το γκολ μαζί. Είχα δει μία φάση με την Φέχερβαρ με τον Μάριτς που έκανε καλή άμυνα, το πανηγύρισε λες και ήταν γκολ. Είναι εκπληκτικός ο Μάριτς και βοηθάει αρκετά την Ομόνοια. Όμως γενικότερα είναι όλοι οι παίκτες που βγάζουν εξαιρετική εικόνα».

Για τον Νταμπράουσκας: «Πάντα ο προπονητής είναι σημαντικό κομμάτι για μία ομάδα. Είναι ο άνθρωπος που δίνει την έμπνευση στους παίκτες και βλέπουμε μία διαφορετική Ομόνοια φέτος που αρέσει στον κόσμο».

Για το τι πρέπει να προσέξει γενικά: «Αμυντικά ακόμη δεν έχει τεσταριστεί η ομάδα γιατί έπαιξε με κατώτερες της ομάδες σε επίπεδο. Έχει δείξει αρετές και στο κέντρο και στην επίθεση, όμως στο αμυντικό κομμάτι θα την δούμε με πιο δυνατές ομάδες καλύτερα».

Για το τι ξεχώρισε στην Ομόνοια: «Αυτό που δείχνει η Ομόνοια μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει μία ομάδα που παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και μάλιστα έχει και πάγκο. Δεν υπάρχει το μεγάλο αστέρι, όμως έρχονται ωραίες ενέργειες από σχεδόν όλους τους παίκτες. Δεν βασίζεται σε ένα-δύο παίκτες, έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει. Δεν υπάρχει ατομικότητα στο παιχνίδι, αλλά ομαδικότητα και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν σκεφτεί κάποιος ότι χθες πήγαν 16000 στο γήπεδο και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας».

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος μετέπειτα: «Στόχος ήταν να περάσουμε τα πλέι οφ και εύχομαι και οι άλλες κυπριακές ομάδες να προκριθούν. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα είναι εκεί η Ομόνοια, θα είναι διαφορετικός ο Άρης θα είναι πιο δυνατός. Εννοείται για τις ομάδες που θα παίζουν Ευρώπη θα είναι δύσκολο μονοπάτι. Θα πρέπει να δούμε την Ομόνοια και στο πρωτάθλημα και με τον Εθνικό θα είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε και άλλους παίκτες. Θα είναι ευκαιρία να δούμε τι ποδόσφαιρο παίζει με άλλους παίκτες».