Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Φουλάρει για πρόκριση η Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας...

Φουλάρει για πρόκριση η Ομόνοια με προσφορά* για τους φίλους της ομάδας από τη Novibet!


H Ομόνοια αντιμετωπίζει στην Ουγγαρία τη Φέχερβαρ (14/8, 19:00) και ψάχνει το αποτέλεσμα που θα την στείλει στα πλέι-οφ του Europa Conference League.


*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το πρώτο κομμάτι έγινε, τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσει και η δουλειά. Η Ομόνοια κέρδισε τη Φέχερβαρ με 1-0 στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και τώρα θα παίξει στην Ουγγαρία (14/8, 19:00) για να διατηρήσει το προβάδισμά της και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Το σκορ αδικεί ίσως την προσπάθεια της ομάδας του Νταμπράουσκας, η οποία ήταν εξαιρετική και πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ο Στεπίνσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα για την Ομόνοια, η οποία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Οι Πράσινοι καλούνται τώρα να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ και να επιβεβαιώσουν ξανά την ποιοτική τους υπεροχή, κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα θα παλέψει με ό,τι έχει για τη μεγάλη ανατροπή. Βέβαια, η ποδοσφαιρική εικόνα είναι με τη μεριά της Ομόνοιας, η οποία μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της και να πετύχει το σκοπό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο 2.45 προσφέρεται το διπλό.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως οι άμυνες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ματς, αφού δεν υπάρχει ο παραμικρός χώρος για ρίσκα. Η Ομόνοια θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το «μηδέν» και μπορεί να το πετύχει, λόγω της ποιότητάς της και του έμπειρου προπονητή της. Το combo bet του διπλού με το Under 3.5 γκολ συνοδεύεται με απόδοση 3.40.

Επιπρόσθετα, είναι λογικό πως η Ομόνοια δεν θα… πιέσει καταστάσεις, αφού έχει το προβάδισμα. Το βασικό για την ομάδα του Νταμπράουσκας είναι να μη δεχτεί γκολ στο πρώτο μέρος και αν τα καταφέρει μπορεί να κυριαρχήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Το Χ/1 σε ημίχρονο και τελικό συνοδεύεται με απόδοση 6.00.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

 

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIOMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.  Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy