Home FEATURED Η αντίδραση, οι στιγμές αδράνειας και το «σύνθημα» για Φέχερβαρ

Η αντίδραση, οι στιγμές αδράνειας και το «σύνθημα» για Φέχερβαρ


Αισιοδοξία ναι, εφησυχασμός όχι είναι το σύνθημα στο «Ηλίας Πούλλος» με την προσοχή πλέον να στρέφεται στην Φέχερβαρ.


Στα δύο παιχνίδια με την Τορπέντο η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε σχεδόν από το πουθενά όμως και στα δύο έβγαλε αντίδραση.

Σε γενικές γραμμές το δείγμα είναι πέρα για πέρα θετικό όμως στο σημείο που βρισκόμαστε υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Το γεγονός ότι οι πράσινοι του Νταμπράουσκας έβγαλαν αντίδραση μετά από τα γκολ που δέχθηκαν με την Τορπέντο καταγράφεται ως θετικό και δίνει πόντους αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι παίκτες από τον πάγκο όπως και η διαχείριση του Νταμπράουσκας που έδειξε ότι μπορεί να διαβάσει σωστά τα παιχνίδια.

Πλέον, στον επόμενο γύρο ο πήχης ανεβαίνει και αυτό που δεν πρέπει να ξαναδούμε είναι οι στιγμές αδράνειας σε σημεία όπου δεν υπάρχει πίεση. Ναι μεν υπήρχε καθαρό φάουλ στο γκολ της Τορπέντο στο ΓΣΠ όμως θα μπορούσε να βγάλει καλύτερη αντίδραση η άμυνα στη φάση.

Όπως επίσης και στο γκολ που δεχθήκαμε στη Γεωργία σε μια φάση όπου οι αντίπαλοι μας με μια μπαλιά από την άμυνα κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι και να σκοράρουν.

Η ομάδα δείχνει να βρίσκει περισσότερη χημεία μετά από τα δύο ματς με την Τορπέντο και κόντρα στην Φέχερβαρ θα χρειαστεί να εμφανιστούμε ακόμα πιο σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας.