Home TOP NEWS Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την ιστορική εξάρα επί της Ζίρα και την επιτυχία στην Ευρώπη προετοιμάζονται τώρα και για το πρώτο παίχνιδι στο πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει αύριο (25/08 | 20:00) κόντρα στην ομάδα του Εθνικού Άχνας.


Μια πρεμιέρα πρωταθλήματος πάντα αποτελεί ένα ιδιαίτερο αγώνα, γεμάτο προκλήσεις και παγίδες, ωστόσο η ομάδα μας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική που έδειξε ότι βρίσκεται και την ψυχολογία, έτσι ώστε να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας θα κατεβεί αύριο στο τερέν του ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ και το προπονητικό επιτελείο, γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική και συγκεντρωμένη για 90+ λεπτά για να μην “πατήσει” την μπανανόφλουδα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η συγκέντρωση και η σοβαρότητα θα είναι καθοριστικά στοιχεία στην πρεμιέρα. Είναι σημαντικό να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος και να αποφευχθεί οποιαδήποτε χαλάρωση μετά την επιτυχία στην Ευρώπη.

Κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετράει, και η πρεμιέρα μπορεί να δώσει τον τόνο για όλη τη σεζόν, γι’ αυτό έχουμε σημειώσει και στον τίτλο ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.