Home FEATURED Ημίχρονο: Δώσαμε δικαιώματα όμως ο Χάμπος είχε την ουσία

Ημίχρονο: Δώσαμε δικαιώματα όμως ο Χάμπος είχε την ουσία


Το παλικαρίσιο γκολ του Χάμπου στο 32′ έδωσε προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από ένα μέτριο προς κακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Εθνικό.


Οι αλλαγές του Νταμπράουσκας δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα με την ομάδα της Άχνας να γίνεται απειλητική σε κάποιες περιπτώσεις ενώ στο επιθετικό τρίτο δεν καταφέραμε να επιβληθούμε όπως σε προηγούμενα ματς.

Η εικόνα του Α’ Ημιχρόνου

Μουδιασμένο ξεκίνημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Εθνικό να κρατάει μπάλα στο πρώτο δεκάλεπτο και να φτιάχνει κάποιες καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα για την ομάδα μας ήρθε στο 12ο λεπτό με το γύρισμα του Μασούρα από δεξιά και το συρτό σουτ του Σίμιτς από το ύψος του πέναλτι όμως ο Φλόρες απέκρουσε.

Στο 17′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ατζίλι έκανε την προβολή από κοντά και αστόχησε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως τα πολλά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στον Εθνικό να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Μια κεφαλιά του Μπονέτο στο 27′ πέρασε μόλις έξω, στο 29′ ο Φαμπιάνο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκονζάλες και στο 30′ ο Αλμέιδα έχασε τεράστια ευκαιρία αστοχώντας με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολευόταν να βρει ρυθμό στον αγώνα όμως στο 32΄μια παλικαρίσια ενέργεια του Χάμπου ολοκληρώθηκε με γκολ μετά από σουτ του Κύπριου μέσου που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Παρά το γκολ η εικόνα μας δεν βελτιώθηκε, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και ο Νταμπράουσκας καλείται στην επανάληψη να βρει τις λύσεις για να εμφανιστούμε καλύτεροι.