Home TOP NEWS ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, αστοχία και δοκάρι μας κράτησαν στο μηδέν

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, αστοχία και δοκάρι μας κράτησαν στο μηδέν


Στο 0-0 το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Φέχερβαρ με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι καλύτερη στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως της λείπει το γκολ.


Με την ορμή από το γεμάτο και καταπράσινο ΓΣΠ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ και μέχρι το 6ο λεπτό φτιάξαμε δύο καλές προϋποθέσεις ενώ ζητήσαμε και πέναλτι στο 4′ σε πτώση του Σεμέδο όμως ο ρεφ έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 8′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία μετά από έξυπνη μπαλιά του Σεμέδο με τον Στεπίνσκι να κάνει την προβολή από την μικρή περιοχή και τον Τοθ να αποκρούει δύσκολα.

Οι Μαγυάροι βγήκαν από το καβούκι τους μετά το πρώτο τέταρτο και στο 17′ έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Κόβατς να μπαίνει στην περιοχή μας από αριστερά όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Ο ρυθμός έπεσε μετά το 20λεπτό με τους Μαγυάρους να παγώνουν τον ρυθμό και την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην είναι τόσο επικίνδυνη στο επιθετικό τρίτο πέρα από ένα μακρινό σουτ του Μάριτς στο 29′.

Μετά το ημίωρο οι πράσινοι του Νταμπράουσκας ανέβασαν ξανά ρυθμούς και απειλήσαμε ξανά στο 34′ με την κεφαλιά του Στεπίνσκι να φεύγει λίγο έξω ενώ στο 40′ ο Πολωνός είχε δοκάρι και πάλι σε προσπάθεια με κεφαλιά.

Στο 44′ ο Στεπίνσκι βρέθηκε ξανά μόνος στη μικρή περιοχή όμως η κεφαλιά του ήταν άστοχη ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τοθ απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Σεμέδο από πλάγια αριστερά και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το τριφύλλι απειλήθηκε μόνο μια φορά ενώ έφτιαξε πέντε καλές ευκαιρίες και καλείται να συνεχίσει έτσι και στην επανάληψη για να βρει την ουσία και το γκολ.