Home TOP NEWS Και τώρα αρχίζει το διάβασμα για Φέχερβαρ

Και τώρα αρχίζει το διάβασμα για Φέχερβαρ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες ολοκλήρωσε την δουλειά απέναντι στην Τορπέντο Κουταίσι, προκρίθηκε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, όπου εκεί την περιμένει η Φέχερβαρ της Ουγγαρίας, το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ στις 8 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 14 του ίδιου μήνα στην Ουγγαρία.


Η επόμενη αντίπαλος μας βρέθηκε στον Γ’ προκριματικό γύρο αποκλείοντας την Σουμγκαγίτ του Αζερμπαϊτζάν. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε εκτός έδρας πήραν τη νίκη με 2-1 και την Τετάρτη στην έδρα τους έμειναν στο ισόπαλο 0-0, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πριν 5χρονια η Φέχερβαρ ονομαζόταν Βιντεότον με τον Ουγγρικό σύλλογο να μετράει τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα και πέρσι εξασφάλισε θέση στην Ευρώπη καθώς τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

  • Ο προπονητής της Φέχερβαρ είναι ο 50χρονος, Ούγγρος, Τάμας Πίτο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στον πάγκο του συλλόγου.
  • Έδρα της Φέχερβαρ της το «Sóstói Stadion», χωρητικότητας 14.200 θέσεων
  • Στο ρόστερ της υπάρχουν αρκετοί Ούγγροι ποδοσφαιριστές και ένας παλιός γνώριμος μας από την παρουσία του στην Ανόρθωση, ο Αργεντίνος, Στεφανέλι.

Το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη. Η αντίπαλος μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετώπισε την  Κέτσκεμετ με την οποία εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Το Σάββατο θα αγωνιστεί για την 2η αγωνιστική κόντρα στην Ντιόσγκιορ.