Home TOP NEWS Και τώρα… προσγείωση στην Κυπριακή πραγματικότητα!

Και τώρα… προσγείωση στην Κυπριακή πραγματικότητα!

Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το βράδυ της Πέμπτης (22.08) απέναντι στη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν ήταν μια στιγμή απόλυτης χαράς για όλους μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο.


Ωστόσο, τα πανηγύρια για την εξάρα και την πρόκριση στους ομίλους του Conference League θα πρέπει να κοπάσουν, καθώς οι παίκτες του Βάλτας Νταμπράουσκας έχουν μπροστά τους έναν νέο αγώνα την Κυριακή, αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό Άχνας, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην κυπριακή πραγματικότητα, αφού θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με αρκετές αλλαγές, τόσο σε παίκτες όσο και σε προπονητή, η οποία θα επιδιώξει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με νίκη και να σταματήσει το νικηφόρο σερί της ομάδας μας.

Οι “πράσινοι” την Κυριακή(25.08) πρέπει να εμφανιστούν με την ίδια “συνταγή” που ακολούθησαν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, με συγκέντρωση, μυαλό και πάθος για να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι πρώτοι τρεις βαθμοί.

Με την υποστήριξη του εκστασιασμένου Πράσινου ΛΑΟΥ λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει σε δύο μέρες να ξεκινήσει νικηφόρα και την πορεία της στο 86ο πρωτάθλημα.