Home FEATURED Κλήρωση Conference: Αυτοί είναι οι 6 αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη League Phase!

Κλήρωση Conference: Αυτοί είναι οι 6 αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη League Phase!


Πραγματοποιήθηκε στο Μονακό η κλήρωση για την League Phase του Κόνφερενς Λιγκ και η ΟΜΟΝΟΙΑ έμαθε τους αντιπάλους της.


Το τριφύλλι τοποθετήθηκε στο 3ο ποτ και κληρώθηκε απέναντι σε Γκέντ (εκτός), Λέγκια (ΓΣΠ), Ραπίντ (ΓΣΠ), Χαρτς (εκτός), Μπόρατς (εκτός), Βικινγκουρ (ΓΣΠ).

Παρόλο που οι ομάδες γνωρίζουν όλους τους αντιπάλους τους μέχρι το τέλος της κλήρωσης, η λίστα των αγώνων με τις ημερομηνίες των αγώνων και τις ώρες έναρξης θα αναλυθεί στη συνέχεια και θα ανακοινωθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, ώστε να μην υπάρχουν ημερολογιακές συγκρούσεις με ομάδες του UEFA Europa League και Η UEFA Conference League παίζει στις ίδιες πόλεις.

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες μέχρι την οριστικοποίηση από την UEFA:

1η αγωνιστική: 3 Οκτωβρίου 2024
2η αγωνιστική: 24 Οκτωβρίου 2024
3η αγωνιστική: 7 Νοεμβρίου 2024
4η αγωνιστική: 28 Νοεμβρίου 2024
5η αγωνιστική: 12 Δεκεμβρίου 2024
6η αγωνιστική: 19 Δεκεμβρίου 2024

Οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
Γκέντ (εκτός)
Λέγκια (ΓΣΠ)
Ραπίντ (ΓΣΠ)
Χαρτς (εκτός)
Μπόρατς (εκτός)
Βίκινγκουρ (ΓΣΠ)

Η γραπτή ενημέρωση:

15:55 – Δεύτερη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Λέγκια. Το ματς στο ΓΣΠ

15:51 – Ολοκληρώθηκε το πρώτο ποτ, πάμε στο δεύτερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο τρίτο

15:46 – Άρχισε η κλήρωση, πρώτη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Γάνδη!

15:41 – Γίνεται επεξήγηση της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την κλήρωση αλλά και του νέου φόρματ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έφερε επί σκηνής το τρόπαιο του Conference League.

15:30 – Άρχισε η διαδικασία της κλήρωσης

Στο Κόνφερενς Λιγκ θα διεξαχθεί πρωτάθλημα 36 ομάδων όμως οι ομάδες θα παίξουν έξι αγώνες (και όχι οκτώ όπως στις άλλες δύο διοργανώσεις) με έξι διαφορετικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει έξι αντιπάλους, έναν από κάθε ένα από τα έξι γκρουπ που θα διαμορφωθούν. Στην κλήρωση του Κόνφερενς το σύστημα θα διασφαλίσει ότι οι ομάδες θα παίξουν ένα ματς εντός και ένα εκτός από τα δύο πρώτα γκρουπ και το ίδιο για τα γκρουπ 3-4 και 5-6. Άρα εάν κληρωθεί μια ομάδα εντός με αντίπαλο από το Γκρουπ 1 τότε θα παίξει εκτός με αντίπαλο από το Γκρουπ 2.

Στη φάση του πρωταθλήματος οι ομάδες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αντιπάλους από τη χώρα τους και δεν μπορούν να κληρωθούν με περισσότερες από δύο ομάδες από την ίδια χώρα.

Αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.

Πώς θα γίνει η κλήρωση

Η νέα μορφή απαιτεί μια νέα ιδέα κλήρωσης. Στην πραγματικότητα, εάν η παλιά ιδέα της κλήρωσης για τη φάση των ομίλων επρόκειτο να εφαρμοστεί στη νέα μορφή της φάσης του πρωταθλήματος, θα απαιτούνταν σχεδόν 1000 μπάλες, με τουλάχιστον 36 μπολ στη σκηνή, με αποτέλεσμα μια αφόρητα μεγάλη κλήρωση.

Και οι 36 ομάδες θα κληρωθούν χειροκίνητα χρησιμοποιώντας φυσικές μπάλες. Για κάθε ομάδα που κληρώνεται χειροκίνητα, ένα καθορισμένο αυτοματοποιημένο λογισμικό θα τραβήξει τυχαία έξι αντιπάλους στα έξι pot, οι οποίοι θα αποκαλυφθούν στην οθόνη στην αίθουσα κληρώσεων και στην τηλεόραση. Το λογισμικό θα αποφασίσει επίσης ποιοι αγώνες θα είναι εντός και ποιοι εκτός έδρας.

Παρόλο που οι ομάδες θα γνωρίζουν όλους τους αντιπάλους τους μέχρι το τέλος της κλήρωσης, η λίστα των αγώνων με τις ημερομηνίες των αγώνων και τις ώρες έναρξης θα αναλυθεί στη συνέχεια και θα ανακοινωθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, ώστε να μην υπάρχουν ημερολογιακές συγκρούσεις με ομάδες του UEFA Europa League και Η UEFA Conference League παίζει στις ίδιες πόλεις.

1η αγωνιστική: 3 Οκτωβρίου 2024
2η αγωνιστική: 24 Οκτωβρίου 2024
3η αγωνιστική: 7 Νοεμβρίου 2024
4η αγωνιστική: 28 Νοεμβρίου 2024
5η αγωνιστική: 12 Δεκεμβρίου 2024
6η αγωνιστική: 19 Δεκεμβρίου 2024