Home TOP NEWS Νταμπράουσκας: «Εάν θες να δώσεις κίνητρο για τέτοια παιχνίδια τότε κάτι δεν...

Νταμπράουσκας: «Εάν θες να δώσεις κίνητρο για τέτοια παιχνίδια τότε κάτι δεν πάει καλά»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζάν για τον επαναληπτικό με την Ζίρε και ο προπονητής μας, Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.


Η γραπτή ενημέρωση από το Omonoianews.com:

Αρχική τοποθέτηση: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα, ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Πιστεύω πάντα τα δεύτερα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα και διαφορετικά, οι προπονητές διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι και οι ομάδες γνωρίζονται καλύτερα. Ανυπομονούμε να παίξουμε αύριο, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει».

Αν ήταν δύσκολο να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους μετά το πρώτο αποτέλεσμα: «Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Μετά από το πρώτο παιχνίδι είχαμε έντονα συναισθήματα,μια ωραία ευρωπαϊκά παιχνίδια και λίγες μέρες μετά είχαμε παιχνίδι. Ήταν δύσκολη η μετάβαση στο ματς της Κυριακής όμως όσο οι μέρες παιρνούν οι παίκτες συγκεντρώνονται. Πάντα είναι ξεχωριστά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παίζεις με τους καλύτερους και θέλεις να προκριθείς. Αύριο πιστεύω θα είναι πανέτοιμοι. Εάν θες να τους δώσεις κίνητρο για τέτοια παιχνίδια τότε κάτι δεν πάει καλά».

Αν θα κάνει ροτέισον αύριο: «Η δουλειά μου ως προπονητής είναι βρίσκω τις λύσεις ανάλογα με το κάθε παιχνίδι να βάζω την καλύτερη εντεκάδα. Αυτό θα κάνω και στο αυριανό ματς. Αν θέλουμε να ωριμάσουμε σαν ομάδα και να μεγαλώσουμε πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως τον πιο σημαντικό».

Για το που θέλει να φτάσει με την Ομόνοια: «Δεν βλέπουμε μακριά βλέπουμε το επόμενο ματς. Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, έχουμε την υποστήριξη της διοίκησης, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και ο κόσμος δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που είναι η ίδια που δημιουργούν φίλαθλοι μεγάλων ομάδων της Ευρώπης».

Για Λοΐζου, αν σκέφτεται να τον επαναφέρει: «Δεν έχω ούτε πρώτες ούτε δεύτερες σκέψεις, αυτή η ερώτηση δεν έπρεπε να γίνει σε μένα αλλά στον παίκτη. Να σκεφτεί τι θέλει για το μέλλον του και πως θα πετύχει τους στόχους του, δεν ξέρω εγώ εάν υπάρχει χάος στις σκέψεις του όποιουδήποτε. Καταλαβαίνω τους νέους παίκτες και τις φιλοδοξίες, δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα, οι παίκτες είναι αυτοί που πρέπει να ξέρουν τι θέλουν και να συμβαδίζουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα και τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν είναι τι θέλω εγώ. Θέλω παίκτες που να θέλουν να είναι εδώ. Εάν κάποιος δεν θέλει να είναι εδώ δεν μπορώ να τον σταματήσω, εάν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει είναι διαφορετικό. Πρέπει να αποφασίσει αυτός και το περιβάλλον του τι θέλουν».