Home FEATURED Match Report: Αφεντικό και στην Ουγγαρία και φύγαμε για πλέι-οφ!

Match Report: Αφεντικό και στην Ουγγαρία και φύγαμε για πλέι-οφ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη και στην Ουγγαρία, επικράτησε με 0-2 της Φέχερβαρ και έκλεισε θέση στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ με την τέταρτη συνεχόμενη ευρωπαϊκή της νίκη.


Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, επιβλήθηκε της Φέχερβαρ και βρήκε το γκολ στο 28′ με τον Σεμέδο ενώ μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ. Στην επανάληψη το τριφύλλι διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και παρά την πίεση της Φέχερβαρ στο φινάλε απείλησε και βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κακουλλή στο 90+5′!

Α’ Ημίχρονο

Με Σίμιτς σε ρόλο δεκαριού και τον Αλιούμ ως δεξί εξτρέμ άρχισε τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ και από το πρώτο λεπτό πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Η πρώτη απειλή ήρθε στο 5′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαμάς στη γωνία όμως ο Τοθ έδιωξε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο πορτιέρο των Ούγγρων έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Εράκοβιτς στο παραθυράκι και κράτησε το 0-0.

Η ομάδα μας έψαξε το γκολ από νωρίς και στο 12ο λεπτό απειλήσαμε ξανά όμως ο Τοθ έδιωξε ξανά σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Σίμιτς. Με την εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Παναγιώτου κατέληξε στο δοκάρι και γλύτωσαν ξανά οι Ούγγροι.

Μετά το 20′ η Φέχερβαρ κέρδισε κάποια μέτρα όμως η μοναδική ευκαιρία της ήταν ένα μακρινό συρτό σουτ του Μπέντι στο 24′ που πέρασε λίγο έξω.

Όλα αυτά μέχρι το 28′ όταν οι Αλιούμ, Μάριτς και Σεμέδο έκρυψαν την μπάλα από δεξιά και ο Σέρβος από δεξιά σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σεμέδο, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 0-1!

Στο 37′ ο Σεμέδο είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όμως στο τετ-α-τετ με τον Τοθ προσπάθησε να τον προσπεράσει και ο Μαγυάρος του έκλεψε την μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ένα γυριστό του Σεμέδο αποκρούστηκε από αμυντικό και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Β’ Ημίχρονο

Με μια αλλαγή άρχισε το δεύτερο ημίχρονο ο Νταμπράουσκας με τον Αλιούμ να μένει στον πάγκο και τον Χάμπο να παίρνει θέση στον άξονα, ενώ ο Σίμιτς μετακινήθηκε στο δεξί φτερό.

Οι Ούγγροι ανέβασαν στροφές και απείλησαν στο 52′ με κεφαλιά του Μπέντι όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια με τον Φαμπιάνο να ελέγχει την φάση. Στο 53′ ένα σουτ του Μπάμπος απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Κουλιμπαλί, με την Φέχερβαρ να βάζει πίεση στην ομάδα μας για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Φέχερβαρ προσπάθησε να βρει το γκολ και στο 71′ ένα δυνατό σουτ του Στεφανέλι ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Οι όποιες προσπάθειες των Ούγγρων για την ισοφάριση αναχαιτίστηκαν ενώ από το 90′ και μετά δύο σουτ του Χάμπου και ένα του Σίμιτς ανάγκασαν τον Τοθ σε δύσκολες αποκρούσεις.

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 90+5′ με τον Τοθ αρχικά να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Χάμπους όμως στην επαναφορά ο Κακουλλής απλά έπσρωξε την μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε την πρόκριση με δεύτερη νίκη!