Home FEATURED Match Report: Αγχώθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως «καθάρισε» στο φινάλε ο Αλιούμ!

Match Report: Αγχώθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως «καθάρισε» στο φινάλε ο Αλιούμ!


Σε ένα ματς όπου έδωσε αρκετά δικαιώματα στον Εθνικό η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 3-0 στο ΓΣΠ χάρη στα γκολ των Χαραλάμπους (32′) και Αλιούμ (77′, 86′) και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.


Μέτρια η εμφάνιση με τον Εθνικό να απειλεί αρκετές φορές και το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι η νίκη.

Οι αλλαγές του Νταμπράουσκας δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και το τριφύλλι έδειχνε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ασύνδετο και ακίνδυνο. Στο φινάλε οι αλλαγές έδωσαν τη λύση και ήρθε έστω και δύσκολα μια σημαντική νίκη.

Η εικόνα του Α’ Ημιχρόνου

Μουδιασμένο ξεκίνημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Εθνικό να κρατάει μπάλα στο πρώτο δεκάλεπτο και να φτιάχνει κάποιες καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα για την ομάδα μας ήρθε στο 12ο λεπτό με το γύρισμα του Μασούρα από δεξιά και το συρτό σουτ του Σίμιτς από το ύψος του πέναλτι όμως ο Φλόρες απέκρουσε.

Στο 17′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ατζίλι έκανε την προβολή από κοντά και αστόχησε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως τα πολλά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στον Εθνικό να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Μια κεφαλιά του Μπονέτο στο 27′ πέρασε μόλις έξω, στο 29′ ο Φαμπιάνο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκονζάλες και στο 30′ ο Αλμέιδα έχασε τεράστια ευκαιρία αστοχώντας με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολευόταν να βρει ρυθμό στον αγώνα όμως στο 32΄μια παλικαρίσια ενέργεια του Χάμπου ολοκληρώθηκε με γκολ μετά από σουτ του Κύπριου μέσου που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Παρά το γκολ η εικόνα μας δεν βελτιώθηκε και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Στη επανάληψη παρά την είσοδο των Εράκοβιτς και Χαμάς δεν άλλαξαν πολλά και ο Εθνικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 58′. Το σουτ του Μπονέτο κτύπησε στο δοκάρι και μετά το έδαφος με τον VARίστα να ελέγχει την φάση και να αποφασίζει ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Ο Εθνικός συνέχισε να ψάχνει το γκολ ενώ οι πράσινοι του Νταμπράουσκας έδειχναν ακίνδυνοι και ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές.

Στο 77′ οι αλλαγές του Νταμπράουσκας και ο Κακουλλής σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αλιούμ, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 2-0!

Στο 85′ ο Κακουλλής έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Σίμιτς, ο οποίος πρώτα σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Φλόρες του είπε όχι πό κοντά.

Τελικά στο 86′ ο Αλιούμ καθάρισε το ματς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ αφού προσπέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο και σε κενή εστία σκόραρε για το 3-0!

Σε ένα βράδυ όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να πάρει μια καθαρή νίκη μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Μασούρας, Παναγιώτου (46′ Χαμάς), Ελάντερ, Κουλιμπαλί (88′ Λανγκ), Χάμπος (50′ Εράκοβιτς), Κούσουλος, Μάριτς, Σίμιτς (73′ Αλιούμ), Ατζίλι, Στεπίνσκι (73′ Κακουλλής)

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Σεμέδο, Κακουλλής, Χαμάς, Αλιούμ, Ανδρέου, Εράκοβιτς, Μουσιαλόφσκι