Home TOP NEWS Match Report: Ανώδυνη ήττα στο Μπακού και η ΟΜΟΝΟΙΑ στη League Phase...

Match Report: Ανώδυνη ήττα στο Μπακού και η ΟΜΟΝΟΙΑ στη League Phase του Conference League!


Το 6-0 του πρώτου αγώνα ήταν κάτι περισσότερο από αρκετό για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ηττήθηκε με 1-0 στο Αζερμπαϊτζάν και με συνολικό σκορ 6-1 σφράγισε το εισιτήριο της για την League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.


Το γκολ για τους Αζέρους πέτυχε ο Ουτζίγ με κεφαλιά στο 79′ σε ένα ματς με λίγες φάσεις σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Α’ Ημίχρονο

Μέτριος ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα λεπτά σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Έπρεπε να περάσουν 21 λεπτά για να δούμε την πρώτη καλή φάση και αυτή ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Εβάντρο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μάριτς το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ήταν άστοχο.

Δύο λεπτά μετά, μια υπέροχη κάθετη πάσα του Ατζίλι έφερε τον Σίμιτς μπροστά από τον αντίπαλο πορτιέρο όμως η προβολή του πέρασε λίγο έξω.

Η πρώτη απειλή από τη Ζίρε ήρθε στο 27′ με τον Νουρίγιεφ να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε σταθερά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε κάποιες καλές προϋποθέσεις με Σίμιτς και Ατζίλι όμως δεν τις τελείωσε σωστά και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο 45λεπτο.

Β’ Ημίχρονο

Άλλαξε κάπως το σκηνικό στην επανάληψη με τη Ζίρε να κρατάει περισσότερο μπάλα όμως και πάλι έλειπαν οι μεγάλες φάσεις στον αγώνα.

Η πρώτη καλή φάση στο Β’ ημίχρονο ήρθε για τους Αζέρους με τον Βολκόφ μέσα από την περιοχή να κάνει το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 63′ ο Νταμπράουσκας έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Κούσουλο, Μασούρα και Αλιούμ όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά.

Μια ενέργεια του Ιμπραχίμ από δεξιά το 70′ κατέληξε πρώτα στον Φαμπιάνο και μετά στο δοκάρι και τελικά το οι Αζέροι βρήκαν το γκολ στο 79′. Ο Ουτζίγ με γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιουνκού (63′ Μασούρας), Χαμάς, Ελάντερ, Κουλιμπαλί (73′ Λανγκ), Εβάντρο (82′ Μουσιαλόφσκι), Μάριτς, Εράκοβιτς (63′ Κούσουλος), Σίμιτς (63′ Αλιούμ), Ατζίλι, Κακουλλής

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Μασούρας, Λανγκ, Κούσουλος, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μουσιαλόφσκι, Ανδρέου, Νεοφύτου, Νικολάου