Home TOP NEWS Match Report: Διπλό στη Γεωργία και τώρα Φέχερβαρ!

Match Report: Διπλό στη Γεωργία και τώρα Φέχερβαρ!


Πήρε το ζητούμενο χωρίς να φορτσάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ επικρατώντας της Τορπέντο με 1-2 και έκλεισε θέση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική Φέχερβαρ στον Γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Γεωργιανοί μπήκαν πιο δυνατά όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορρόπησε η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο 25′ βρήκαμε το γκολ με τον Στεπίνσκι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι, φτιάξαμε κάποιες καλές φάσεις ενώ κρατήσαμε την Τορπέντο μακριά από την εστία του Φαμπιάνο. Στην επανάληψη δεχθήκαμε γκολ από νωρίς (στο 47ο λεπτό) με δυνατό σουτ του Γιανσανέ όμως στο 81′ ο Σεμέδο με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 1-2.

Με την ίδια ενδεκάδα όπως και στο ΓΣΠ άρχισε τον αγώνα στη Γεωργία ο Νταμπράουσκας. Φαμπιάνο στο τέρμα, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς στην άμυνα, Μάριτς, Χάμπος και Εράκοβιτς στον άξονα, οι Σεμέδο και Σίμιτς στα φτερά και μπροστά ο Στεπίνσκι.

Α’ Ημίχρονο

Οι Γεωργιανοί έφτιαξαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με κεφαλιά του Γιόνσεν στο 7′ όμως ο Φαμπιάνο ήταν σε ετοιμότητα. Η Τορπέντο πίεσε από την αρχή ψηλά και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων της από δεξιά τον Πιρές προσπάθησε να απειλήσει.

Στο 12ο λεπτό ήταν η σειρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να απειλήσει με το συρτό πλασέ του Εράκοβιτς να αναγκάζει τον Κίαγιτς σε δύσκολη απόκρουση στη γωνία. Το τριφύλλι ισορρόπησε σταδιακά τον αγώνα και στο 20ο λεπτό ο Χαμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον πορτιέρο της Τορπέντο σε ακόμη μια απόκρουση.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 25ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Σεμέδο από αριστερά και τον Στεπίνσκι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ανοίγοντας το σκορ αλλά και τον… λογαριασμό του για φέτος,

Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τελείως την Τορπέντο ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να ψάχνει το γκολ σχεδόν μόνιμα από την αριστερή πτέρυγα με τους Χαμάς, Χάμπο και Σεμέδο.

Στο 36′ ο Σεμέδο έκανε άλλη μια ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή όμως οι αμυντικοί της Τορπέντο έδιωξαν.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο αφού η Τορπέντο βρήκε δίχτυα στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια. Στο 47ο λεπτό έγινε μια μπαλιά από την άμυνα, ο Βάρλεϊ έφυγε από δεξιά και έδωσε στον Γιανσανέ, ο οποίος με δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.

Οι Γεωργιανοί πήραν αυτοπεποίθηση από το γκολ τους όμως η ομάδα μας το διαχειρίστηκε σωστά και σταδιακά κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 67ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το τριφύλλι στην επανάληψη με το δυνατό σουτ του Σεμέδο μέσα από την περιοχή, το οποίο εξουδετέρωσε ο Κίαγιτς.

Μετά το 70′ η Τορπέντο προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να βάλει πίεση όμως στο 80ο λεπτό ο Κακουλλής, που μπήκε ως αλλαγή, κέρδισε πέναλτι και ο Σεμέδο στο 81′ το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-2 υπέρ του τριφυλλιού!

Ένα δυνατό σουτ του Πατσάτσια στο 84′ ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση όμως το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το τριφύλλι να παίρνει την πρόκριση με δεύτερη νίκη.

Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Φαμπιάνο, Μασούρας (23′ Ντιουνκού), Παναγιώτου (86′ Ελάντερ), Κουλιμπαλί, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους (72′ Εβάντρο), Εράκοβιτς (86′ Κούσουλος), Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι (72′ Κακουλλής)