Home TOP NEWS Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή

Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια, επέμεινε στην ίδια αγωνιστική προσέγγιση, κάτι που αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένο, τόσο στις διπλές αναμετρήσεις με την Τορπέντο όσο και στο πρώτο ματς με τη Φέχερβαρ.

Ο Λιθουανός προπονητής διατήρησε σταθερή την ενδεκάδα του, με μοναδικές αλλαγές την είσοδο του Ντιουνκού στη θέση του τραυματία Γιάννη Μασούρα και του Εβάντρο στη θέση του Χάμπου στον αγώνα με τη Φέχερβαρ.

Ο Νταμπράουσκας φαίνεται να στηρίζεται στην πετυχημένη αυτή σύνθεση, καθώς βλέπει ότι οι παίκτες αποδίδουν καλά και του προσφέρουν τα αναμενόμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτό το σκεπτικό, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με παρόμοιο τρόπο και στον επαναληπτικό αγώνα στην Ουγγαρία.

Ο Φαμπιάνο θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου να διατηρούνται στην αμυντική γραμμή. Στα άκρα της άμυνας, αναμένεται να βρεθούν οι Χαμάς και Ντιουνκού (με ερωτηματικό), ενώ στο κέντρο, το δίδυμο Μάριτς – Εράκοβιτς θα συνεχίσει να συνεργάζεται, με τον Εβάντρο πιο μπροστά τους. Στην επίθεση, οι Σεμέδο και Σίμιτς παραμένουν αναντικατάστατοι, με τον Στεπίνσκι, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, να ηγείται της επίθεσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία ενισχυμένη, με την επιστροφή του Μασούρα στην αποστολή, καθώς και του Ατζίλι, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς του ΓΣΠ και όσο περνάει ο χρόνος αναμένεται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στην ομάδα.