Home TOP NEWS Με τον 12ο σύμμαχο για το πρώτο βήμα!

Με τον 12ο σύμμαχο για το πρώτο βήμα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί απόψε (20:00) στο ΓΣΠ την Φέχερβαρ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.


Στόχος φυσικά για την ομάδα μας στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στους Ούγγρους είναι η καλή εμφάνιση και αυτή να συνοδευτεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε ζωντανό το όνειρο για πρόκριση στα πλέι – οφ της διοργάνωσης.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν είτε ως βασικοί, είτε αυτοί που θα περάσουν στο γήπεδο από τον πάγκο, να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του Λιθουανού τεχνικού και να επιδείξουν στις τέσσερεις γραμμές του γήπεδου, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και να αγωνιστούν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό με πάθος και ψυχή.

Στην αποψινή προσπάθεια της ομάδας μας για εξασφάλιση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στους Μαγυάρους, θα έχει συμπαραστάτη φυσικά και τον Πράσινο ΛΑΟ. Οι 13.000 που έκλεισαν θέση για το σημερινό παιχνίδι θα “πρασινίσουν” το γήπεδο της Πρωτεύουσας και σίγουρα αυτό θα έρθει να δώσει ένα έξτρα κίνητρο και ώθηση στους παίκτες για τη νίκη.

Με τον 12ο σύμμαχο λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση.