Home TOP NEWS Να γίνει αφιλόξενο το ΓΣΠ για Ζίρα και Εθνικό!

Να γίνει αφιλόξενο το ΓΣΠ για Ζίρα και Εθνικό!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εισέρχεται σε μια απαιτητική εβδομάδα, καθώς έχει μπροστά της δύο σημαντικές αναμετρήσεις, μία στην Ευρώπη και μία στο εγχώριο πρωτάθλημα.


Την Πέμπτη (22/08), η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Ζίρα στα πλέι-οφ του Europa Conference League, ενώ την Κυριακή (25/08) θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Ευρώπη με τέσσερις νίκες επί των Τορπέντο και Φέχερβαρ, στοχεύει να διατηρήσει το αήττητο και να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Conference League, ενώ θέλει να κάνει και ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να μην ζητήσει αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να παρουσιαστούν με συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και πάθος στα στα δύο διαδοχικά παιχνίδια που ακολουιούν για να κάνουν το έξι στα έξι στα επίσημα ματς.

Το ιδανικό σενάριο για την ομάδα μας είναι να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες, τόσο την Πέμπτη όσο και την Κυριακή, κάτι που θα της δώσει την απαραίτητη φόρα και αυτοπεποίθηση για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ζίρα στο Αζερμπαϊτζάν στις 29 Αυγούστου.