Home SPORTS NEWS Νασιονάλ: Πέθανε ο Ισκιέρδο που κατέρρευσε στον αγώνα με τη Σάο Πάολο

Νασιονάλ: Πέθανε ο Ισκιέρδο που κατέρρευσε στον αγώνα με τη Σάο Πάολο

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στη Νασιονάλ καθώς η ομάδα από την Ουρουγουάη επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χουάν Ισκιέρδο που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σάο Πάολο.


Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο. Ο Χουάν Ισκιέρδο της Νασιονάλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία σε ηλικία 27 ετών σκορπώντας σε πένθος όλο το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης.

Ο Ισκιέρδο κατέρρευσε στον τελευταίο αγώνα της Νασιονάλ για τη φάση των «16» του Copa Libertadores απέναντι στη Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Ο Ουρουγουανός στόπερ έχασε τις αισθήσεις του στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής του αγώνα σταμάτησε αμέσως την αναμέτρηση και αυτομάτως μπήκαν οι γιατροί μέσα, μαζί με το ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο πιο κοντινό νοσοκομείο.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η Νασιονάλ ενημέρωσε επισήμως πως ο Ισκιέρδο άφησε τον τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο το οποίο έβγαλε επίσης ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής πέθανε λόγω ανακοπής.

 

 

Πηγή:Gazzetta.gr