Home TOP NEWS Νέο τεστ για Νταμπράουσκας και ποδοσφαιριστές!

Νέο τεστ για Νταμπράουσκας και ποδοσφαιριστές!

Το πρώτο τεστ για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, το οποίο περιλάμβανε τα παιχνίδια της περασμένης Πέμπτης και Κυριακής, στέφθηκε με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες, ειδικά στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.


Τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το αυριανό ματς με την Ζίρα και για το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής (01/09) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αυτά τα δύο παιχνίδια θα αποτελέσουν ένα νέο τεστ για τον Λιθουανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διπλού ταμπλό, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κύπρο, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών που ξεκίνησε από τον αγώνα με την Τορπέντο Κουτάισι.

Με την ΟΜΟΝΟΙΑ να εξασφαλίζει την παρουσία της στο League Phase, οι διπλές αναμετρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Δεκέμβριο, και τα πρόσφατα παιχνίδια με την Ζίρα, τον Εθνικό Άχνας και την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα αποτελούν πολύτιμα μαθήματα για το πώς θα πορευτεί η ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Είμαστε βέβαιοι ότι, ο Βάλντας Νταμπράουσκας και η προπονητική του ομάδα, όσο περνάει ο καιρός θα βρουν τη σωστή φόρμουλα για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις τόσο της Κύπρου, όσο και της Ευρώπης.