Home TOP NEWS Νταμπράουσκας: «Δίνω όλη την πίστωση στους ποδοσφαιριστές για την υπευθυνότητα τους»

Νταμπράουσκας: «Δίνω όλη την πίστωση στους ποδοσφαιριστές για την υπευθυνότητα τους»


Ο προπονητής της ομάδας μας, Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το επιβλητικό 6-0 της ομάδας μας κόντρα στην Ζίρα.

Οι δηλώσεις του:

«Βεβαίως και είμαι χαρούμενος, βεβαίως και είμαι ευχαριστημένος. Το σκορ είναι πολύ μεγάλο διότι πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία ίσως να μην δέχθηκε και ποτέ τόσα γκολ στην Ευρώπη. Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε και η απόδοση μας ήταν απίστευτη, ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο βγήκαμε από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος, με το να πιέζουμε ασταμάτητα. Όταν η ομάδα κερδίζει με 6 γκολ σε Ευρωπαικό παιχνίδι, σαφώς και με ικανοποιεί όμως έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε τη δουλειά, αλλά είμαι πολύ θετικός ότι μπορούμε να το κάνουμε ενώ ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε και το πρωτάθλημα με νίκη την Κυριακή. Δεν θα είναι εύκολο καθώς τα συναισθήματα που αφήσαμε απόψε καθώς και η ενέργεια που δώσαμε ήταν τεράστια και έτσι θα πρέπει από αύριο να προσγειωθούμε και να τα δώσουμε όλα την Κυριακή».

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 3-4 μήνες. Τώρα βλέπω το τώρα. Δίνω όλη την πίστωση στους ποδοσφαιριστές για την υπευθυνότητα τους. Είναι φανταστική η συμπεριφορά και η νοοτροπία τους όλο αυτό το καιρό. Δεν γνώριζα ότι το σκορ θα είναι τόσο μεγάλο, όμως έβλεπα την δουλειά που γινόταν από τη μέρα που επιστρέψαμε από την Ουγγαρία. Ακόμη και ψες η συγκέντρωση των παικτών ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα. Το ομαδικό πνέυμα ήταν πολύ ψηλό. Δεν μπορείς να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, όμως το σημαντικό να έχεις σωστό πνεύμα σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί. Μπορούμε να χαρούμε σήμερα, όμως από αύριο το πιο σημαντικό για εμάς είναι το παιχνίδι με τον Εθνικό. Να προπονηθούμε σωστά, να κάνουμε τις ασκήσεις μας και να έχουμε χαμηλά το κεφάλι γιατί την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να κερδίσουμε»