Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να βελτιωθούμε όμως τώρα ξεχνάμε αυτό το...

Νταμπράουσκας: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να βελτιωθούμε όμως τώρα ξεχνάμε αυτό το ματς»


Οι δηλώσεις του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τη νίκη στη Γεωργία επί της Τορπέντο.


Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Συγχαρητήρια στην Τορπέντο, αποκλείσαμε μια δυνατή ομάδα, τους εύχομαι καλή συνέχεια. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος όταν μυριστεί αίμα θα απειλούσε. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που ξεκινήσαμε, κάναμε κάποια αβίαστα λάθη όμως στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου ήμασταν καλοί.
Σε κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο μετά τα πρώτα λεπτά δείξαμε καλό πρόσωπο, πιέσαμε, κρατήσαμε μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες. Σκοράραμε και θα μπορούσαμε και για το 2-0. Ήρθε ωστόσο το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και ίσως δεν βρήκα εγώ τις κατάλληλες λέξεις στα αποδυτήρια. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο αντίπαλος από αντεπιθέσεις, δεν ένιωσα ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Τελικά ήρθε το δεύτερο γκολ και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να βελτιωθούμε όμως τώρα ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε το επόμενο».

Για Μασούρα: «Δεν ξέρω τα ιατρικά ακόμη, ένιωσε ένα πόνο μετά από ένα κτύπημα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψει στις προπονήσεις σύντομα».

Για Φέχερβαρ: «Όλη η προσοχή μας ήταν στην Τορπέντο όμως φυσικά τα μέλη του επιτελείου που είχαν την ευθύνη για την ανάλυση της Φέχερβαρ έκαναν την προεργασία. Μπορώ να πω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε».

Για μεταγραφικά: «Δεν σχολιάζουμε φήμες όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το κάνουμε. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο πιο σύντομα γίνεται. Όλοι θα ήθελαν να έχουμε φουλ ρόστερ αύριο όμως αυτό δεν είναι εύκολο».

Για το πως βαθμολογεί την ομάδα από το 1 ως το 10: «Δεν μπορώ να βαθμολογήσω την ομάδα ακόμα καθώς κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, σήμερα δείξαμε να προσαρμοζόμαστε όποτε άλλαζε το σύστημα της η Τορπεντο και δείξαμε πως έχουμε αυτή την ικανότητα. Θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και βλέπουμε την επόμενη Πέμπτη».