Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Θα πρέπει να μελετήσω το βίντεο για να δω γιατί έγινε...

Νταμπράουσκας: «Θα πρέπει να μελετήσω το βίντεο για να δω γιατί έγινε αυτό»


Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τον αγώνα με την Φέχερβαρ στην Ουγγαρία.


Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια ήταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες (ερώτηση από Ούγγρο ρεπόρτερ): «Θα ήταν πιο σωστό να ήταν 2-0 το πρώτο ματς και 1-0 το δεύτερο. Από τα τέσσερα ημίχρονα που παίξαμε ήμουν εντυπωσιασμένος από το δεύτερο ημίχρονο της Φέχερβαρ στην Ουγγαρία. Η Φέχερβαρ μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι τα διαχειριστήκαμε θα ήθελα να έχουμε περισσότερο έλεγχο στον αγώνα. Θα πρέπει να μελετήσω το βίντεο για να δω γιατί έγινε αυτό. Ήταν ένα ανοιχτό και ακατάστατο παιχνίδι. Η Φέχερβαρ είναι μια ομάδα με μέλλον».

Για τις εμφανίσεις του Σίμιτς: «Κάνει αυτά που πρέπει και για αυτό αγωνίζεται βασικός. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης, ίσως οι οπαδοί να τον είδαν διαφορετικά πέρσι. Εγώ από την πρώτη μέρα τον είδα να δουλεύει σκληρά, κάνει εξαιρετική δουλειά και αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο όπως μου αρέσει. Του ζήτησα να παίξει ως δεκάρι σήμερα και δεν είχε πρόβλημα, έκανε και την ασίστ. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε όλη την σεζόν, όπως και οι υπόλοιποι, τα πρώτα τέσσερα ματς είναι απλά ένα μικρό δείγμα».

Για τις 4 νίκες και το μηδέν στην άμυνα: «Το να κρατάς το μηδέν είναι σαν μια μικρή νίκη για την άμυνα. Δεχθήκαμε πίεση σήμερα όμως το διαχειριστήκαμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι Για τις 4 νίκες κάναμε την δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όμως είναι μεγάλη η σεζόν. Όποτε αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει και η ομάδα. Τώρα περιμένουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και θα αρχίσουμε προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι».

Αν έχει προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο: «Όχι δεν έχω, ότι έρθει θα είμαστε έτοιμοι».

Πόσο ικανοποιημένος είναι από την πρόοδο της ομάδας: «Στα πρώτα λεπτά κυριαρχήσαμε, πετύχαμε και ένα γκολ με αρκετές πάσες, κινήσεις στον χώρο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν περιμένω να παίζουμε πάντα καλά, κάποιες φορές μπορεί να μην παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Αύριο θα ξεκουραστούν οι παίκτες. Θέλουμε να βελτιωθεί η ομάδα, όχι μόνο για τέσσερις αγώνες, αλλά για όλη τη χρονιά».