Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Νταμπράουσκας: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Ο Λιθουανός τεχνικός της ομάδας μας, Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στους λειτουργούς των ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Οι δηλώσεις:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη στο πρώτο του πρωταθλήματος ήταν μία δύσκολη νίκη. Συγχαρητήρια και στον Εθνικό. Είμαστε χαρούμενοι, κάναμε την δουλειά μας”.

“Αν δεις το σκορ, το 3-0 νομίζεις πως έπαιξες πολύ καλά, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Μπορούσε ο Εθνικός να προηγηθεί ή και να ισοφαρίζει, αλλά ευτυχώς στο 1-0 η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή”.

“Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια πριν από δύο ημέρες στην Ευρώπη. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορα και να μην είμαστε εγωιστές. Δώσαμε χρόνο σε παίκτες που είχαν ανάγκη για να ανεβάσουν και την φυσική τους κατάσταση”.

“Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και πάμε στο Αζερμπαϊτζάν για να τελειώσουμε την δουλειά”.

“Δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν δεχτήκαμε τόσες πολλές. Είναι πολλά πράγματα. Δεν είχαμε καθαρή εικόνα του Εθνικού, τον είχαμε δει μόνο σε φιλικά. Δεν γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε και προσπαθήσαμε μέσα στο παιχνίδι να αλλάξουμε πράγματα. Ήταν διαφορετική και η προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα γιατί ήταν λίγες οι μέρες”.