Home TOP NEWS Νταμπράουσκας: “Ο κόσμος θέλει να δει με πράξεις στο γήπεδο πως ήρθαμε...

Νταμπράουσκας: “Ο κόσμος θέλει να δει με πράξεις στο γήπεδο πως ήρθαμε για τη νίκη”

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μιλάει αυτή την ώρα στους λειτουργούς των ΜΜΕ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Φέχερβαρ, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League.


Οι δηλώσεις:

“Ήρθαμε για τον επαναληπτικό, πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τον κόσμο. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, όμως περιμένουμε πιο δύσκολο παιχνίδι. Η Φέχερβαρ είναι μια φιλόδοξη και πεινασμένη ομάδα για διακρίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να υποφέρουμε σε κάποια σημεία του αγώνα, όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και την προετοιμασία που κάναμε. Δεν ήρθαμε για να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά για να κερδίσουμε όπως κάνουμε πάντα. Αυτή η φιλοδοξία της ομάδας. Ο κόσμος θέλει να δει με πράξεις στο γήπεδο πως ήρθαμε για τη νίκη”. Η αρχική τοποθέτηση.

Πόσο διαφορετική να περιμένουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό παιχνίδι; ”Αγωνίζονται δύο ομάδες και εμείς πρέπει να δείξουμε το πόσο καλά έχουμε προετοιμαστεί τόσο στο τακτικό όσο και στο αγωνιστικό πλάνο. Σίγουρα θα υπάρχουν ξανά δύσκολες στιγμές όμως το κλειδί για εμάς θα είναι να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο την νίκη από τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να κοιτάμε το χρονόμετρο και το σκορ”.

Για την αγωνιστική κατάσταση των Μασούρα και Ντιουνκού: ”Και οι δύο έχουν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και είναι διαθέσιμοι”.

Για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ:  ‘Έίναι απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό με την παρουσία κόσμου και τους ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε να τους χαρίσουμε την πρόκριση”.