Home TOP NEWS Ο Γιάνσον για τον Κακουλλή που ενδιαφέρει “ζεστά” την Γκέτεμποργκ

Ο Γιάνσον για τον Κακουλλή που ενδιαφέρει “ζεστά” την Γκέτεμποργκ

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ώρες η Σουηδική ομάδα, IFK Göteborg, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας, Ανδρόνικου Κακουλλή.


Η ιστοσελίδα της Σουηδίας, fotbolldirekt.se με αφορμή την επικείμενη κίνηση αυτής του Σουηδικού συλλόγου, επικοινώνησε με τον πρωην Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας μας, Γέσπερ Γιάνσον και πήρε την άποψη του για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει άριστα.

Οι τοποθετήσεις του Γέσπερ Γιάνσον:

– “Φυσικά και τον ξέρω. Είναι ένας φορ που είναι ακόμα νέος. Έχει εξαιρετική ταχύτητα, πρόθυμος να τρέξει, δουλεύει σκληρά, καλός στο κουτί και με τα δύο πόδια. Είναι ένας συναρπαστικός επιθετικός.”

Ο 23χρονος μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο στον κυπριακό σύλλογο, παρόλα αυτά, κατάφερε να σκοράρει 35 γκολ και 25 ασίστ κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

– Όταν ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είδα τα στατιστικά του, τα οποία ήταν πολύ καλά με περιορισμένο χρόνο παιχνιδιού. Στόχος μου ήταν να τον βάλω μέσα, να αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και να παίξει παιχνίδια. Αλλά υπάρχει άγχος εκεί κάτω (στην Κύπρο, επιμ. σημ.) και υπήρχε μεγάλη πίεση για να φέρουμε ένα επιθετικό. Έχει παίξει ελάχιστα 90 λεπτά, αλλά του έχει δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Κακουλλής θα μπορέσει να μπει στην IFK Gothenburg και να παίξει άμεσα.

– Σε γενικές γραμμές άμεσα θα προσαρμοστεί σε ψηλό επίπεδο.

Θα προτείνατε την αγορά του;
Ναι, θα προέτρεπα στην αγορά του

Ο Jesper Jansson είναι ξεκάθαρος στην άποψή του ότι η υπογραφή του Κύπριου επιθετικού είναι μια καλή συμφωνία για τον Blåvitt. Συνεχίζει να περιγράφει τον Κακουλλή.

– Είναι ένας κοινωνικός και καλός τύπος από κάθε οπτική πλευρά κι αν το δεις. Είναι πολύ ενδιαφέρον κι αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, τότε θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον να τον παρακολουθώ

Το πρώην προπονητικό δίδυμο του Jansson, Stefan Billborn και Joachim Björklund είναι στην IFK Göteborg. Επιπλέον, ο Ola Larsson, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στην Hammarby IF, είναι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

– Είναι σαφές ότι ο Ola επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε αναφορά. Δεν ξέρω περισσότερα από αυτό.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής μέτρησε εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 31 αγώνες πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Ο Κακουλλής έπαιξε στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, σημειώνοντας συνολικά 35 γκολ και 25 ασίστ σε 172 αγωνιστικές εμφανίσεις.